De bedste opskrifter

Mini fransk løg parmesan chips

Mini fransk løg parmesan chips

Crispy parmesanskaller omslutter en cremet pisket ricotta og karamelliseret løgfyldning. Den perfekte forretter!MERE +MINDRE-

1 1/2

kopper revet og pakket parmesanost

Skjul billeder

 • 1

  Skær løgene i meget lille terning og kog på medium i lidt smør eller olivenolie i ca. 25 minutter, indtil den er meget brunet.

 • 2

  Sæt ricotta og mælk i en stativblander eller foodprocessor, og slå eller bland, indtil den er glat og let og luftig. Rør løg, paprika og oregano i. Anbring i en rørpose i køleskabet, indtil den er klar til brug.

 • 3

  Pak parmesan i tæt pakket, meget overfyldte, spiseskefulde og læg den på et bageplade foret med pergament. Lav to batches på 6 hver.

 • 4

  Bages ved 400 ° F i ca. 5 minutter, indtil den er let brunet og boblende.

 • 5

  Tag den ud af ovnen, og arbejd hurtigt, støb den bagte ost rundt om håndtaget på en træske for at danne rør. Osten hærder meget hurtigt, så det er en god ide at få en anden person til at hjælpe med dette trin.

 • 6

  Rør fyldblandingen i skaller og server med det samme.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Parmesanost bager op i sprøde små skaller, der holder osteagtig karameliseret løgfyldning. Ja vi gjorde.

  Når jeg først havde fundet ud af, hvordan jeg lavede kiks ud af ost, vidste jeg, at mulighederne var uendelige.

  Lad os være klare - kiks er lavet af ost og kun ost! Læg det bare på et bageplade, pop det ind i ovnen, og 5 minutter senere har du sprøde små kiks, som du kan forme i hvilken som helst form, du vil have.

  Jeg troede, at disse små Parm-chips ville være perfekte til en forretter, der var et sjovt og salte twist på cannoli, den italienske dessert. Så jeg fyldte dem med en pisket ricotta, der var fyldt med karamelliserede løg for at lave en lille app med to bid, der var fyldt med dybe smag.

  Trin et er at få løgene til at karamellisere, fordi det tager et stykke tid. Sørg for at lade dem blive pæne og brunede.

  Pisk ricotta i en mixer eller foodprocessor.

  Fold derefter bare oregano, paprika og løgene ind.

  Parm-chips er nemme at lave - læg bare haver af Parm på et bageplade og kog ca. 5 minutter.

  Når de kommer ud af ovnen, skal du sørge for at danne dem hurtigt, fordi de hærder hurtigt. Brug håndtaget på en træske som en form og få en ven til at hjælpe med at gøre dem alle, inden de spreder sig.

  Så rør bare fyldet i skaller og server!

  Disse er cremede, sprøde og fulde af dybe smag.

  Dan Whalen skal finde ud af en grund til at holde en fest nu. Han har blogget i over 5 år på The Food in My Beard. Tjek Dan's Tablespoon-profil ofte for at prøve hans opskrifter med kreative internationale spins!

Se videoen: Bästa Parmesanosten - Sveriges största test av Parmesan med Johan Hedberg Matgeek (September 2020).