Seneste opskrifter

Pan-Fried Tilapia og Spinat Salat

Pan-Fried Tilapia og Spinat Salat

Det er forbløffende, hvor langt en lille steget fisk vil gå! Mørt, flakket tilapia oven på en frisk salat er en let og smagfuld middag til sommer eller enhver lejlighed, hvor du vil spise lys.MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld jomfru olivenolie

8

oz skiver baby bella svampe

1

kniv groft salt og friskmalet peber, plus mere til krydderi fisk

1

spiseskefuld limejuice

1

kop kirsebærtomater, halveret

4

spiseskefulde favorit flaske lime vinaigrette

Skjul billeder

 • 1

  Varm olie i en mellemstor stegepande over medium høj varme. Tilsæt svampe og courgette, krydre med en knivspids salt og peber og sauter i ca. 5 minutter, indtil de er blødgjort og begynder at blive brune. Fjern fra gryden og læg den til side for at holde varmen.

 • 2

  I en lille skål piskes honning og limesaft sammen.

 • 3

  Tør stegepanden af ​​og belæg den med madlavningsspray eller olie. Forvarm til medium høj varme. Krydre fisken på begge sider med salt og peber og læg den i gryden. Steg i ca. 3 minutter på hver side, børst fisken med honningkalkglasuren.

 • 4

  Del spinatbladene over to middagsplader. Arranger den grillede fisk over spinaten efterfulgt af de sauterede grøntsager. Drys kirsebærtomater og kandiserede nødder over salaterne. Let strejf med kalkvinaigrette. Server straks.

Ekspert tip

 • Er du interesseret i at lære mere om stegning af fisk? Vi kan hjælpe med det.
 • Når vejret er varmt, er en let filet fisk en fantastisk måde at sikre, at du får det protein, du har brug for. Udskift tilapiaen i denne salat med enhver anden form for hvid fisk, som torsk eller havbi, eller prøv at tilføje stegte rejer i stedet.
 • Brug to spatler for at forhindre, at din tilapia går i stykker, når du vender den.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Pan Seared Tilapia with Cream Sauce (September 2020).