Nye opskrifter

Peri Peri Wings

Peri Peri Wings

Perfekte stegte kyllingevinger med en krydret peruviansk sauce.MERE +MINDRE-

Opdateret 9. marts 2017

Sovs

15-20 røde chilis (røde jalapeños eller fugle chilis)

1/2

kop (1 pind) usaltet smør

1/2

kop hvidvineddike

2

spiseskefulde tomatpuré

2

spiseskefulde brunt sukker

1/2

kop blåostdressing til dypning

Skjul billeder

 • 1

  For at forberede sauce skal du hugge alle ingredienser groft.

 • 2

  Tilsæt smør i en medium gryde og smelt over medium varme. Når smeltet er tilsat, tilsæt al varm og sød peber og hvidløg. Kog i 15 minutter, omrør ofte, indtil grøntsagerne er bløde.

 • 3

  Tilsæt eddike, tomatpasta, paprika, brunt sukker og en knivspids salt, og fortsæt med at koge ned i yderligere 5 minutter.

 • 4

  Tilsæt oregano i slutningen og fjern den fra varmen. Lad afkøle i et minut eller to.

 • 5

  Tilsæt blandingen i en blender, og bland, indtil den er glat.

 • 6

  Drys vinger med mel til vinger, indtil de er let dækket. Du har muligvis ikke brug for en hel kop. Hver fløj skal have en let støv af mel.

 • 7

  Frit vinger ved 350 ° F i et par liter olie, indtil de er kogte igennem, ca. 8 minutter. Det er altid en god ide at teste en for at sikre, at de er færdige.

 • 8

  Lad vingerne løbe i et minut, når de kommer ud af frituregryden på et papirhåndklæde.

 • 9

  Kast vingerne i sauce, indtil de er let, men helt dækket.

 • 10

  Server med det samme med blå ost!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Når folk tænker på kyllingevinger, ser de det meste ud for det samme: stegte vinger i en varm sauce i buffalo-stil. Jeg forestiller mig, at 95% af de serverede vinger er nøjagtigt sådan og med god grund. Det er gode vinger! Især på en bar med et par øl, men selvom kyllingevinger er en af ​​mine favoritbarer, bliver jeg nogle gange syg af den samme gamle ting. Så når jeg laver dem derhjemme, holder jeg et par ting ens, men prøver også at ændre dem lidt. Jeg steger næsten altid mine vinger, for jeg finder det den bedste måde at give dem et sprødt ydre og saftigt interiør. Men jeg elsker at udskifte saucerne. Der er en hel verden af ​​lækre saucer derude, og det virker fjollet at bare give afkald på den samme gamle krydrede røde sauce. Så dette er en anden krydret rød sauce. Det er baseret på en peruansk stil kaldet Peri Peri, der normalt grilles. Jeg lavede nogle sauce (med et par udskiftninger, der fungerer godt) og kastede mine stegte kyllingevinger i den. Og sådan blev Peri Peri Wings født. Sauce til disse vinger er virkelig stjernen i showet. Traditionelt er den lavet med disse meget små (meget varme) røde chili peberfrugter kaldet Piri Piri peberfrugter, som er ret svære at finde i staterne. De er også mærket som fuglepeber på nogle markeder. Hvis du ikke kan finde dem, skal du bare bruge røde jalapeños til den samme effekt. Vingerne er bestemt krydret, men de er ikke så endimensionelle som normale varme vinger. De har en masse smag og noget sødme fra det brune sukker. De klipper absolut, og dine venner vil bede om opskriften!

Se videoen: Keith Eats Everything At Nandos PERi-PERi Chicken (September 2020).