De bedste opskrifter

Slow-Cooker Cranberry Pork Roast

Slow-Cooker Cranberry Pork Roast

Dette er en perfekt håndfri, rustik middag til feriesæsonen. Krydret svinekød, langsomt kogt med en let sød og krydret tranebærsauce!MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

2-3 pund svinesteg

1

medium hvidløg, hakket

1/4

kop Cascadian Farm ™ økologisk brombærfrugtspredning

Skjul billeder

 • 1

  Sæson svinesteg med salt og peber på alle sider. Varm en stor støbejern stegepande eller en solid gryde over medium høj varme.

 • 2

  Tilsæt olie i gryden, og når olien er varm, tilsæt svinekød og steg i 2-3 minutter på alle sider.

 • 3

  Overfør svinekød til en langsom komfur med hakket løg, tørrede tranebær, syltetøj, krydderier og lager.

 • 4

  Hæld vand i gryden, der bruges til at brænde svinekødet og skrabe eventuelle bits i gryden op. Hæld væsken over svinekødet i langsom komfur.

 • 5

  Dæk langsomt komfur og kog på højt i 90-120 minutter. Test svinekødstemperatur med et kødtermometer. Det skal registrere 145-150 ° F i den tykkeste del af steken. Fjern kødet til en serveringsbakke, og fortør eventuelt sovs ved at fortsætte med at koge i langsom komfur et par minutter mere (eller ved at blande en teskefuld majsstivelse med en teskefuld vand, indtil den er glat og piskes i saucen).

 • 6

  Skær stegt i 1/4-tommer eller 1/2-tommer skiver. Server svinekød dryppet med sauce fra langsomt komfur.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Svin mørbrad får en ferie makeover med tranebær, men det er let forberedelse og madlavning i langsom komfur kan være din hemmelighed! Pænt nok til gæster, men let nok til en weeknight - det er denne tyttebærsteg. Der er en enorm mængde opskrifter i løbet af ferien, der kræver en stor indsats, så det er nyttigt at have nogle håndopskrifter klar, som du kan piske op og tjene til at imponere, men er faktisk ikke så meget arbejde. Langsomt komfuret er et godt værktøj til denne slags måltider! Denne lækre, salte og saftige svinesteg koges langsomt i en let sød tranebærsauce, der virkelig fremhæver feriens smag. Det har ikke masser af ingredienser, men smagene er virkelig komplekse og vidunderlige. De grundlæggende ingredienser til langsomt komfur er en løg, nogle tørrede tranebær og noget syltetøj. Drue eller brombær fungerer rigtig godt. Mens du bare kan smide svinekødet derinde på dette tidspunkt, gør sårning af svinekød først den endelige skål bedre. Dette er ikke for svært. Bare krydre det med salt og peber og sår det i et par minutter pr. Side i en støbejernspande (eller en hvilken som helst robust stegepande). Derefter tilsættes omkring en kop vand til stegepanden, som du sårede svinekødet i, for at skrabe eventuelle bits tilbage i gryden, du kan også hælde væsken i langsomt komfur. Masser af smag der! Lad derefter langsomt komfur gøre sin magi! Når det er færdigt, skal du bare skære svinekødet og øse saucen over toppen! Alt i alt er det et måltid, der virkelig virker elegant til den krævede indsats. Server det til dine venner og familie, men du er velkommen til at holde madlavningstricket hemmeligt. Det er sikkert med mig!

Se videoen: How to Make Spiced Cranberry Slow Cooker Pork Roast: Ohio Pork Episode 16 (September 2020).