Usædvanlige opskrifter

Jordnøddesmør tærter med chokolade-kringle skorpe

Jordnøddesmør tærter med chokolade-kringle skorpe

Elsker du sødt og salt? Hvem gør det ikke! Denne tærte er den perfekte blanding af begge. Uanset om du vil dele denne godbid med andre eller bare forkæle dig selv, smager hvert personligt portioneret stykke himlen.MERE +MINDRE-

1 1/2

kopper saltet kringle krummer

8

spiseskefulde smeltet smør

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Overfør kringler til en plastikpose med lynlås og forsegl. Knus kringler ved at rulle en kagerulle over posen, indtil kringler er meget fine. Overfør kringle krummer til en stor skål. Tilsæt smeltet smør og sukker og bland det, indtil det er kombineret. Presses i 6 mini-tærteforme eller en stor tærte. Bages i 8 til 10 minutter eller indtil den er let brun. Sæt til side for at afkøle.

 • 2

  Varm 1/4 kop fløde i mikrobølgeovnen, indtil den er varm. Hæld chokoladechips over, og lad den sidde i 2 minutter. Omrør indtil glat og kombineret. Opdel chokolade i tærteforme. Spred over bunden. Chill i køleskabet, indtil det er sat.

 • 3

  Pisk den resterende fløde med en elektrisk mixer, indtil der dannes stive toppe. Sæt til side. Pisk jordnøddesmør, flødeost, sukker og vanille indtil glat. Fold forsigtigt flødeskum i jordnøddesmør.

 • 4

  Tag skorper ud af køleskabet, og del jordnøddesmørblandingen over chokoladelaget. Opbevares i køleskab, indtil det er klar til servering.

Ekspert tip

 • Opbevar resterende tærter i en lufttæt beholder i køleskabet.
 • For at lette fjernelsen skal du bruge en tærtepande med en aftagelig bund.
 • Hvis du ikke har en tærtepande, fungerer en tærteplade også!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Fooliyo Sambusi. How to make Samusa step by step (September 2020).