Traditionelle opskrifter

Chocolate-Dipped Christmas Oreos ™

Chocolate-Dipped Christmas Oreos ™

Oreos ™ er endnu bedre, når de er overtrukket med festlig chokolade og drys! Og disse er perfekte gaver til venner, familie og værter.MERE +MINDRE-

Opdateret 5. september 2020

1 1/2

kopper hvidt slik smelter

3/4

kop grønt slik smelter

3

teskefulde forkortelse af grøntsager, opdelt

Hvid slikstænk eller nonpareils

Skjul billeder

 • 1

  Lin en bageplade med vokspapir og læg den til side.

 • 2

  I en smal, mikrobølgesikker beholder anbringes det hvide slik smeltet og 1 tsk vegetabilsk afkortning. Mikrobølgeovn i 90 sekunder ved 70 procent effekt. Omrør og fortsæt mikrobølgeovnen i 30 sekunder, derefter med 15 sekunders intervaller, indtil den er helt smeltet og glat, når den omrøres godt.

 • 3

  Hold en Oreo ™ og dypp halvdelen i det smeltede slik. Ryst forsigtigt overskuddet af, og anbring dyppet Oreo ™ på bagepladen. Gentag med resten af ​​Oreos ™. Lad det hvide slik smelte godt sætte sig, ca. 30 minutter.

 • 4

  Smelt det røde slik i en separat beholder med en teskefuld afkortning. Dyp den anden halvdel af en Oreo ™ i det smeltede slik. Ryst overskuddet af og læg det på bagepladen. Drys straks den røde side med slikstænk. Gentag med 9 andre Oreos ™. Dyp de resterende Oreos ™ i smeltede grønne slik ved at følge ovenstående instruktioner. Lad Oreos ™ sætte sig mindst 30 minutter, helst en time, inden emballering eller servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Easy Chocolate Covered Oreos! (September 2020).