De bedste opskrifter

Mini-calzones med ristet butternut squash og en salvie-valnød pesto

Mini-calzones med ristet butternut squash og en salvie-valnød pesto

Utrolige mini-calzones fyldt med ristet butternut squash og salvie-valnød pesto.MERE +MINDRE-

1

stor butternut squash, skrællet, frø fjernet og skåret i bitstykker

1

lille rødløg, skåret i skiver

1

dåse (11 oz) Pillsbury ™ kølet pizza skorpe tyndt

2

kopper løst pakket salvieblade

1/4

kop revet parmesanost

4

spiseskefulde jomfru olivenolie, opdelt

1/2

teskefuld kanel

1

kniv friskmalet peber

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 400 ° F.

 • 2

  Kast et squash, rødløg, kanel, alt krydderi, en knivspids salt og peber med en spsk på et ristet bageplade. olie. Steg i 30 minutter, kast ved 20-minutters mærket. Fjern fra ovnen.

 • 3

  I mellemtiden skal du lave pestoen. Smør salven, valnødder, hvidløg, revet ost og en god knivspids salt og peber i en fødevareprocessor. Mens motoren kører, tilsæt de resterende 3 spsk. olie og forarbejd til glat og pesto-y.

 • 4

  Rul Pillsbury ™ pizzaskorpen ud på en melet overflade. Opdel dejen i 6 firkanter ved hjælp af en pizzaskærer. Sked lidt af pestoen på hver firkant, og top med ristede grøntsager. Hvis du har lyst til det, drys lidt mere ost ovenpå. Du skal nok have lyst til det. Træk den ene side af dejen, møder den anden side, og pres kanterne sammen, og forsegl de små calzone-babyer.

 • 5

  Børst hver calzone med lidt mere olie, kast tilbage i 400 ° F ovnen og kog i henhold til Pillsbury instruktionerne, cirka 10 minutter.

 • 6

  Fjern den fra varmen, lad den køle af i et par minutter, (HVIS DU KAN) skære den i to og blive den lykkeligste person. Som nogensinde.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Efteråret er HER, baby! Squash og kalebasser og græskar (åh min!) Er alt raseri lige nu i hjemmegårde, landmændsmarkeder og dine nærliggende købmandsforretninger. Det er tid til at pryde pejsens kappe, verandaen og ... din mund. Hvad? Spiser du også disse ting, ved du det? Butternut squash er en af ​​mine allerbedste efterårsfødevarer. Ristede? Laver du sjov med mig? Ja. Pureed? Luk dit ansigt, ja. Bagt? Ja igen. Blitz op en let salvie- og valnødspesto, tag en Pillsbury ™ tynd pizzaskorpe, og få din stege på med noget kuberet butternut squash og rødløg. Jeg kan næsten garantere, at du laver en smule svimmel dans lige i dit køkken. Flere opskrifter til squash Græskar, butternut, agern ... uanset hvilken slags squash du elsker, disse opskrifter handler om hyggelige efterårssmag.

Se videoen: Homemade Calzones (September 2020).