De bedste opskrifter

Juliet og Romeo Cocktail

Juliet og Romeo Cocktail

Rose vand er den perfekte folie til lime, agurk, mynte og gin i denne friske (men alligevel decadente) cocktail. Opskrift med tilladelse fra The Violet Hour.MERE +MINDRE-

Opdateret 25. september 2014

3

dråber Angustora bitter

Mynteblad, ekstra rosenvand og bitter, til pynt, hvis det ønskes

Skjul billeder

 • 1

  I en cocktail shaker, bland agurk og mynte med en knivspids salt. (Knus med bagsiden af ​​en ske, hvis du ikke har en muddler!)

 • 2

  Tilsæt resten af ​​ingredienser til cocktailryster. Lad sidde i 30 sekunder.

 • 3

  Tilsæt is, ryst kraftigt og sil i serveringsglas.

 • 4

  Pynt med et mynteblad - placer en dråbe rosenvand på myntebladet og tre dråber bitters på overfladen af ​​drikken, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis du er som mig, minder roser dig måske om skuffeposer og nogens søde lille bedstemor.

  Ikke mere! Roser har sammen med lavendel og hibiscus og andre blomsteragtige noter gjort stadige indgreb i dine cupcakes, din is. og det ser ud til, dine cocktails!

  Det er en sjov trend, men ærligt talt har jeg været lidt tøvende med hensyn til mad og drikke med blomstrende smag. Det vil sige, indtil en ven introducerede mig til Juliet & Romeo-cocktailen i Twin Cities 'Bradstreet (under samme ejerskab som Chicagos ærværdige Violet Hour, fødestedet til Juliet og Romeo). Juliet & Romeo kombinerer gin, muddled agurk, frisk mynte, limejuice, bitter (hvilket virker som en underlig blanding) - men det sidste strejf, et par dråber rosevand, binder alt på mystisk vis sammen. Resultatet er utroligt forfriskende og let, men også komplekst og lidt dekadent - den perfekte sommerdrink.

  Jeg var glad for at finde ud af, at denne opskrift er så let at lave, men alligevel producerer en meget fremragende cocktail, der kan sammenlignes med den fremragende version, jeg havde hos Bradstreet. (Det er ikke altid tilfældet med "fundne" opskrifter!) Et par tip blev leveret for at hjælpe med oprettelsen af ​​en "Violet Hour" kvalitetsdrink. Den første var Beefeater-gin-gin (men ærligt talt brugte jeg et andet dejligt gin-mærke, og det var stadig ret dejligt). Mere vigtigt er det efter min mening garnering - et flydende mynteblad, der indeholder en enkelt dråbe rosenvand, der giver en mindste smule rosenuft før din første slurk!

  Spred Cocktail Love

  Mens jeg håber, du er lige så begejstret for Juliet & Romeo som jeg er, her er et par andre cocktailopskrifter, som jeg ikke kan modstå:

  Elderflower Mojito Cocktail
  Lychee Martini Cocktail
  Flirtini Cocktail
  Mandarin Cosmo Cocktail

  Skål og XO!

  Michelle

  Michelle Palm oprettede Jelly Shot Test Kitchen-bloggen efter at have opdaget en mangel på opskrifter med geléskud i cocktail-stil. Se efter hendes indlæg her, og tjek hendes Tablespoon-medlemsprofil ofte for at se, hvad hun allerede har geleret op!

Se videoen: Romeo u0026 Juliet from the Cocktail Dudes (September 2020).