Nye opskrifter

Boston Cream Pie Fried Dough

Boston Cream Pie Fried Dough

En utrolig blanding af chokolade-ganache og wienerbrødcreme oven på en stegt runde pizzadej.MERE +MINDRE-

PASTRY CREAM

2

teskefulde vanilleekstrakt

Skjul billeder

 • 1

  Lav wienerbrødcremen: Pisk æggeblommer og æg sammen med sukker og majsstivelse, indtil de er lette og luftige. Varm mælken op til en simmer og fjern den fra varmen. Strøm mælken ind i ægblandingen under piskning. Bring hele blandingen til en simmer, og pisk den konstant. Du vil se det blive tykkere. Fjern fra varmen, tilsæt vanilje, smør og salt, og sil gennem en netfilter for at fjerne eventuelle klumper. Dæk med plastfolie lige på overfladen af ​​blandingen for at undgå dannelse af hud. Chill i 4 timer.

 • 2

  Lav ganache: Bland chokolade, fløde og smør i en skål og mikrobølgeovn i 20 sekunder. Omrør og gentag indtil glat. Mikrobølge IKKE for længe, ​​og rør det meget efter hvert opvarmningsinterval - chokoladen smelter temmelig hurtigt og rører stadig glat. Hvis chokoladen virker for tynd eller tyk, skal du tilføje mere chokolade eller fløde for at afbalancere den.

 • 3

  Steg dejen: Sæt en tomme olie i en gryde og bring den til 350 ° F. Dann en runde fra pizzadejen. Steg på begge sider i ca. 2 minutter, indtil den er brunet og kogt igennem. Gentag med andre runder.

 • 4

  Top dejen: Sked chokoladen på dejen, lav derefter en rørpose med en kondenscreme. Brug et tandstikker til at lave buler i cremen, bevæg dig fra midten til kanterne for at danne det ikoniske Boston creme design.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis du er på Marathon i år, så tjek denne stegte dej på gaden. Hvis ikke, lav din egen!

  Jeg boede i Boston det meste af det sidste årti og har fuldt ud omfavnet Boston Marathon som en nationalferie. Jeg nægter at arbejde den dag, men det er aldrig noget stort, for det meste af byen har også fridag!

  Min sædvanlige tradition er at starte dagen omkring kl. 11 et eller andet sted på Beacon Street i Brookline for at heppe på løberne. Det er bedre, når jeg kender nogen, der bor på den gade, så jeg kan have en slags hjemmebase.

  Efter omkring kl. 14 begynder jeg at blive rastløs, så jeg går ud for at vandre rundt i byen i de næste par timer, går på tilfældige barer og spiser den gademad jeg kan finde.

  Som du sikkert ved, havde vi en stor tragedie ved Marathon sidste år. Men som mange Bostonians håber jeg at komme videre med dagens spænding, mens jeg ærer historien og respekterer ofrene - og ikke lader sidste års begivenheder ødelægge denne smukke tradition.

  Denne Boston Cream Fried Dough er en idé fra en velkendt madevogn i centrum, der hedder Daddy's Fried Dough. Det er lidt af en Boston-institution og en lækker godbid at afslutte den lange maraton på en dag med.

  Hvis du er i Boston, skal du tjekke dem ud - hvis ikke, kan du nu lave dine egne!

  Hvis du nogensinde har lavet is, vanillecreme eller budding, vil det være kendt for dig at lave wienerbrød. Varm mælk går ind i æggene, så går det hele tilbage på komfuret for at blive tykkere.

  Sil det ud for at slippe af med eventuelle klumper.

  Dejen går i lidt varm olie.

  Det puster lige op! Vend det efter et par minutter, når det brunes på første side.

  Gyldent og lækkert.

  Chokoladesauce er bare chokolade smeltet med fløde.

  Rør derefter den fantastiske wienerbrødcreme på.

  For at fremstille det berømte Boston creme-design skal du først lave en tæt spiral og derefter bruge et tandstikker til at lave bulerede linjer ud fra midten.

  Hvis du kan lide Boston creme pie eller donuts, tager denne stegte dej disse smag til det næste niveau med den sprøde stegte dej. Jeg troede, at jeg kun ville spise halvdelen af ​​dette, men ingen så ud, og det var så godt, at jeg spiste det hele!

  Dan Whalen er en stolt Bostonian. Han har blogget i over 5 år på The Food In My Beard. tjek Dan's Tablespoon-profil ofte for at prøve hans opskrifter med kreative internationale spins!

Se videoen: Strawberry Jam Donuts (September 2020).