Nye opskrifter

Kylling Tikka Masala Ravioli

Kylling Tikka Masala Ravioli

Denne fusionsskål smelter smagene fra britisk-indisk-italiensk perfekt. Grill smag inde i pasta er en velkommen overraskelse.MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld malet spidskommen

1

spiseskefuld Madras karrypulver

2

teskefulde røget paprika

2

lb udbenet kinnelår uden skind

1

opskrift frisklavede pasta ark

1

dåse (28 oz) knust tomat

1

spiseskefuld Madras karrypulver

Skjul billeder

 • 1

  Lav marinaden: Kombiner de første 4 ingredienser. Yoghurt skal være en flot lyserød nuance. Bland kylling i. Salt og peber Lad sidde i køleskabet natten over.

 • 2

  Grilltid: Skær løgene i runder, og smør dem, salt og peber dem. Spyd din kylling. Giv alt en dejlig kul på grillen, madlavning indtil kyllingen er kogt og løgene er bløde. Brune røgmærker er vigtige!

 • 3

  Lav fyldet: Hvis du ikke kan finde Paneer, kan du erstatte ricotta, ricotta salata eller enhver frisk landmænds ost. Tilsæt osten i en skål med hakkede kyllinger og løg.

 • 4

  Lav pastaen: Lav din yndlingspastaopskrift (eller snyd med wontonindpakninger) Rul dejen ud til en medium tykkelse og forbered dig på ting.

 • 5

  Fyld pastaen: Enhver form er fin. Jeg lavede pæne cirkler. Læg skefulde fyld i intervaller på et ark pasta. Brug vand til at skitsere arkivering for at hjælpe ravioli-forseglingen. Læg endnu et ark pasta oven på det første. Skær formen ud og klem for at forsegle og fjerne luft. Drys mildt med mel, når du lægger dem på vokspapir.

 • 6

  Lav saucen: Lav en pasta af chili, ingefær, hvidløg og karrypulver. Sauter denne pasta i smør i 1 minut. Tilsæt tomater. Tilsæt koriander. Tilsæt fløde. Kog 5 til 10 minter. Valgfrit trin: Hvis du bruger knuste tomater, kan du blande saucen.

 • 7

  Kog pasta: Kog Ravioli i ca. 6 minutter. De flyder, så bliv ved med at røre for at sikre, at de koger jævnt, men vær forsigtig!

 • 8

  Bring det sammen: Når pastaen er kogt, skal du tilføje den lige til den varme sauce. Server med det samme! Drys nogle koriander ovenpå.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hver gang imellem bliver jeg ramt af en genial kulinarisk idé, noget der virker så indlysende, at det er svært at forestille sig, hvorfor jeg ikke tænkte på det før. Generelt går jeg direkte til Google for at søge og se, om nogen allerede har tænkt på det. Selvom ni ud af ti gange allerede er pudset over hele nettet, er følelsen af, at jeg får den ene ud af ti ... den følelse temmelig fantastisk. Dette var en af ​​disse gange. Denne idé kom til mig en nat, mens jeg lavede en simpel masala-sauce til den britisk-indiske skål, Chicken Tikka Masala. Da jeg lavede det, tænkte jeg på, hvordan denne proces virkede velkendt. Mist ingefær og chili, tilsæt lidt parm, skift koriander med basilikum eller oregano ... det ramte mig, hvor meget denne sauce var min normale italienske pastasauce. Derfra begyndte jeg at tænke på alle sjove måder, jeg kunne afspille denne lighed på. Normalt lægger jeg tikka masala sauce over kylling. Normalt lægger jeg italienske saucer over pasta. Så hvorfor ikke sætte tikka-kyllingen i pastaen? Disse Chicken Tikka Masala Ravioli er virkelig unikke, fordi de har grillede ingredienser indeni. Jeg har aldrig smagt grillsmag i en ravioli, og det er en rigtig god smag. Et perfekt måltid. Den overraskende grillsmag, indisk mad blandet med pasta, hvad mere kan du ønske dig?

Se videoen: Chicken Tikka Masala. Chetna Makan (September 2020).