Usædvanlige opskrifter

Bacon-infunderet Marshmallow S'mores

Bacon-infunderet Marshmallow S'mores

Disse marshmallows er infunderet med ægte bacon-smag. De er fantastiske alene eller i varm chokolade, men især i en s'more!MERE +MINDRE-

3

pakker ikke-aromatiseret gelatine

1

teskefuld vanilleekstrakt

Nature Valley ™ mørk chokolade granola tyndere

Skjul billeder

 • 1

  Kog bacon på medium varme for at gøre fedtet og sprød dem op. Hæld bacon og fedt i en fødevareprocessor. Puls baconet til at smuldre.

 • 2

  Hæld mælken i fødevareprocessoren, og bland den, indtil den er godt kombineret. Sæt blandingen i køleskabet for at køle af. Når den er fuldt afkølet, skal den størkne let. Hæld det i skålen med en stativblander og bland med gelatinen.

 • 3

  I mellemtiden lægger du sukker, majssirup og 2/3 kop vand på komfuret med et sliktermometer. Kog under omrøring, indtil sukkeret er smeltet. Stop omrøringen, og bring den til 240 ° F.

 • 4

  Med blanderen lav, hæld den varme sukkerblanding i mælk / baconblandingen. Skru den op og bland den højt i cirka 15 minutter, indtil den er meget lysere i farve og er fordoblet i størrelse.

 • 5

  Bland majsstivelse og pulveriseret sukker sammen. Linj bunden af ​​en 6x9 gryde med pergament eller plastfolie. Dæk med noget af sukker- og majsstivelsesblandingen. Hæld din skumfidus blanding på pulveriseret sukker. Top med mere, og afkøles udækket, indtil det er hærdet, ca. tre timer.

 • 6

  Skær i 1,5 tommer marshmallows og pels let med mere af sukker- og majsstivelsesblandingen.

 • 7

  For at lave s'mores skal du stege dine skumfiduser og placere mellem to af granola-tyndene!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • S'mores er min favorit dessert hele tiden. De er kun få bid, perfekt afbalancerede, interaktive og bedst af alt - helt lækre. Jeg har forsøgt at forbedre den klassiske graham, chokolade og brændte marshmallow-ligning med ting som jordnøddesmør, karamel og is, men intet slog originalen. Indtil nu troede jeg, det var umuligt at forbedre et klassisk s'more. Det er fordi jeg indtil nu aldrig havde lagt bacon i en s'more! Det er rigtigt! Denne Bacon-infused Marshmallow S'more forbedrer endelig originalen! Det bringer en dejlig, saltet karamel-smag til bordet og vil virkelig wow dine venner ved næste lejrbål.

Se videoen: The Great Smores Cook-Off! (September 2020).