Seneste opskrifter

Vandmelon Margarita Jello Shots

Vandmelon Margarita Jello Shots

Frisk vandmelon giver disse søde jello-skud et forfriskende twist på den daglige margarita.MERE +MINDRE-

Opdateret 6. september 2017

2

kopper frisk vandmelon, kuberet

1/4

kop frosset limeade koncentrat, optøet og anstrengt for at fjerne faste stoffer

2

spiseskefulde Grand Marnier ™

2

kuverter Knox ™ Gelatine ikke aromatiseret

3

spiseskefulde mini chokoladechips

Skjul billeder

 • 1

  Hvis du har bløde limefrugter, kan du skære dem i halve og derefter vende dem indefra og ud. Dette gør det let at fjerne papirmassen. Hvis kalk er for hårdt til det, bliver du nødt til at tage en parringskniv rundt om kanterne af halvdelene for at løsne papirmassen fra skallen.

 • 2

  Purér vandmelonen i madprocessor eller blender indtil den er glat. Sil gennem en fin mesh sigte placeret over skålen. For at få al saften skal du bruge bagsiden af ​​en ske til at trykke på papirmassen for at udtrække. Den purerede vandmelon skal give ca. 1 kop vandmelonsaft. Sæt til side.

 • 3

  Hæld vand og limeade koncentrat i en lille gryde og drys med gelatine. Lad det bløde i et minut eller to. Varm op på svag varme, indtil gelatine er fuldstændigt opløst, ca. 5 minutter.

 • 4

  Rør 1 kop vandmelonsaft, Grand Marnier ™ og tequila ind. Hæld blandingen i kalkhalvdeler, fyld helt op til toppen. Chill i køleskabet i mindst 2 timer.

 • 5

  Brug en skarp kniv til at skære forsigtigt hver kalkhalvdel i halvdelen igen og lave kiler.

 • 6

  Stick i chokoladechips, hvis det ønskes, for at skabe vandmelonfrø.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg ved, jeg ved ... hvor søde er disse ?! Vandmelon Margarita Jelly Shots! Kan du ikke se dem ved din næste grill? Jeg ved, jeg kan. Brugen af ​​frisk vandmelonsaft gør disse virkelig ekstra forfriskende! Kalkene kræver bestemt noget arbejde for at fjerne al papirmassen, men det er mere end det værd at være sød, hvor søde de er. Hvis du bruger chokoladechipsen som vandmelonfrø, anbefaler jeg, at du spiser chokoladechipsen først inden geléskuddet - medmindre du kan lide kombinationen af ​​vandmelon og chokolade. Bring dem til din næste grill og se dine venner fortære disse søde jello-skud !

Se videoen: How To Make Drunken. Vodka Infused Gummy Bears RECIPE INCLUDED DJs BrewTube Beer Review (September 2020).