De bedste opskrifter

Pot o ’Gold Chex ™ Mix

Pot o ’Gold Chex ™ Mix

Du er 15 minutter væk fra en hurtig og nem, sød og salt snackblanding.MERE +MINDRE-

4

kopper Lucky Charms ™ korn

1 1/2

kopper knækkede mini-kringle vendinger (ca. 65 vendinger)

1

kop tørristede jordnødder

1/2

kop pakket brunt sukker

1/4

kop grøn mini slik-overtrukket mælkechokolade slik

Skjul billeder

 • 1

  Anbring korn, kringler og jordnødder i en stor mikrobølgeovn. sæt til side.

 • 2

  I 2-kop mikrobølgeovn målekop, mikrobølgesukker, smør og majssirup afdækket på høj ca. 2 minutter under omrøring efter 1 minut, indtil det er smeltet og glat. Rør bagepulver, indtil det er opløst. Hæld kornblandingen under omrøring, indtil den er jævnt belagt.

 • 3

  Mikrobølgeovn afdækket på høj 1 til 2 minutter, omrør og skrab skål hvert 30. sekund, lige indtil korn begynder at brune. Cool 5 minutter; rør i slik. Spredes på vokspapir for at afkøle; bryde i stykker i bidstørrelse. Læg i bageplader af guldfolie, hvis det ønskes. Opbevares i lufttæt beholder.

Ekspert tip

 • Små kringlepinde kan erstattes af vendingerne.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hej, er du en af ​​de sniger, der snupper mini-marshmallow-figurerne ud af Lucky Charms ™ -boksen? Ja? Derefter får du et spark ud af den nye Chex Mix med Lucky Charms. Bare i tide til St. Patrick's Day, her er Pot o 'Gold Chex Mix - sportslige Chex ™ og Lucky Charms ™! Vi ved alle, at Lucky Charms ™ korn er den perfekte snack lige ud af æsken. Så forestil dig dette: Lucky Charms blandet med majs Chex, kringler og jordnødder, derefter overtrukket med brunt sukker karamel. Det er en sprød, sød og salt super-snack! Og det bedste ved Chex ™ Mix opskrifter er, at de er uimodståelige. Og vanedannende. Du kan aldrig helt sætte fingeren på præcis, hvad der holder dig tilbage til den skål ... St. Paddy's Day kommer på torsdag, smack midt i en travl uge. Denne snackblanding tager max 15 minutter. Fuldstændig gennemførlig, ikke? Forstærk skønhedsmåleren ved at servere den i små guldkopper, og medbring denne Pot o ’Gold Chex Mix til kontoret eller til en St. Patrick's Day-fest. Nem vinding! Og du behøver ikke engang at lave en irsk jig, mens du klarer den. Jeg mener, medmindre du vil ...

Se videoen: Lex u0026 Chase play Five Nights at Freddys 2 Face Cam with 8 u0026 3 Year Old FGTEEV MARCH 2015 (September 2020).