De bedste opskrifter

Chokolade ark kage med mørk chokolade Buttercream Frosting

Chokolade ark kage med mørk chokolade Buttercream Frosting

Dette er chokoladekagen for at afslutte alle chokoladekager! Vores hjemmelavede kage med chokoladeark har en lys og blød tekstur med dyb, mørk kakaosmag i hver bid. MERE +MINDRE-

Kage

1 3/4

kopper Guldmedalje ™ universalmel

1/3

kop usødet bagningskakao

1/4

tsk bagepulver

1 1/2

kopper granuleret sukker

Frosting

1/2

kop mørk chokoladechips

2 1/4

kopper pulveriseret sukker

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt bunden og siderne af en 15x10x1-tommer pande med madlavningsspray. I en lille skål blandes mel, bagningskakao, bagepulver, bagepulver og salt; sæt til side.

 • 2

  I en stor skål skal du slå 1 kop blødgjort smør og granuleret sukker med en elektrisk mixer på medium hastighed, skrabeskål lejlighedsvis, ca. 2 minutter eller indtil det er blødt. Pisk æg ad gangen, indtil det er glat. Pisk i 2 teskefulde vanilje. På lav hastighed, slå en tredjedel af melblandingen, derefter halvdelen af ​​kærnemælken, og slå godt efter hver tilsætning, lige indtil glat. Gentag med melblanding og kærnemælk og slut med melblanding. Skrab siden af ​​skålen lejlighedsvis. Spred dej jævnt i gryden. Tap gryde på tælleren 2 eller 3 gange for at fjerne luftbobler fra dejen.

 • 3

  Bages 25 til 30 minutter, eller indtil tandstikket, der er indsat i midten, kommer rent ud. Afkøles helt, ca. 1 time.

 • 4

  I medium mikrobølgeovn skål afdækket mikrobølge chokoladechips på høj 60 til 90 sekunder; omrør indtil glat. Cool 10 minutter. Tilsæt resterende frostingredienser i skålen; slå med elektrisk mixer på medium hastighed, indtil den er glat og cremet, skraber siden af ​​skålen lejlighedsvis. Spred oven på kagen. For at servere, skåret i 6 rækker med 4 rækker. Opbevares løst tildækket ved stuetemperatur.

Ekspert tip

 • For at få den bedste succes med denne opskrift skal du sørge for at bruge en 15x10-tommers gryde med mindst en 1-tommers kant, så der er mindre risiko for, at kagedej spilder over under bagning.
 • Bedøm ikke kageagtighed bare efter den givne tid. Bages i det minimum, der er anført, og kontroller for doneness ved hjælp af den doneness-indikator, der er angivet i opskriften, normalt tandstikkerprøven. Bag længere, hvis det er nødvendigt, men hold øje med det!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
310
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
27%
Mættet fedt
11g
54%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
65 mg
22%
Natrium
230 mg
10%
Kalium
75 mg
2%
Samlet kulhydrat
34g
11%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
26 g
Protein
2g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
2%
2%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Chokolade karamelkage (September 2020).