Nye opskrifter

Rainbow Ice Cream

Rainbow Ice Cream

Lav almindelig gammel vanilleis til noget specielt, da det bliver en regnbue.MERE +MINDRE-

1

stort kar med vanilleis (du skal bruge 18 skefulde is)

6

rør gel madfarvning (lilla, blå, grøn, gul, orange, rød)

1

kan flødeskum (til skyer)

Skjul billeder

 • 1

  Lin en brødform med plastfolie. Dette vil hjælpe uhyre med at få isen ud af gryden uden at skulle lægge den i et varmt vandbad, som får isen til at smelte.

 • 2

  Tag tre skefulde is og læg dem i en lille skål. Tilsæt et par dråber madfarvestofgel (jo mere du tilføjer, jo mere intens farven). Bland indtil isen er farvet, og gelen er helt inkorporeret.

 • 3

  Start med det violette (lilla) lag. Spred så jævnt som muligt i bunden af ​​den tilberedte gryde. Anbring i fryseren, mens du forbereder den næste farve.

 • 4

  Gentag denne proces med hver farve, der bliver violet, blå, grøn, gul, orange og rød. Når du når toppen af ​​det røde lag med mere plastfolie og sættes i fryseren i fire timer eller natten over.

 • 5

  For at fjerne isen skal du løfte på plastfolien. Hvis det er nødvendigt, skal du muligvis vende den om og trykke den lidt ud på et skærebræt.

 • 6

  Skær isbrødet i skiver.

 • 7

  Brug en cookie cutter til at skære regnbuerne ud.

 • 8

  Tilsæt nogle flødeskumskyer og server.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Du ved, hvordan vi elsker vores regnbuer her på Tablespoon ...

  ... så da vi så denne idé på tilfældige tanker om en supermor, vidste vi, at vi skulle klare det! Med et spiseskefuldt twist, selvfølgelig ... gør Rainbow Ice Cream til form af egentlige regnbuer og tilføj nogle flødeskum.

  Den oprindelige idé brugte forskellige aromatiseret / farvet gelatine til at tilføje farven. Vi holdt den gode gamle vaniljesmag og slog bare farverne op ved hjælp af gel madfarvning. Jo mere farve du vil have, jo mere madfarve skal du bruge. Som du kan se, brugte jeg bestemt en hel del.

  Fortsæt og smag regnbuen.

  Lin en brødform med plastfolie. Dette hjælper uhyre med at få isen ud af gryden uden at skulle lægge den i et varmt vandbad, hvilket kan få isen til at smelte.

  Tag tre skefulde is og læg dem i en lille skål. Tilsæt et par dråber madfarvende gel (jo mere du tilføjer, jo mere intens farven). Bland, indtil isen er farvet, og gelen er helt inkorporeret.

  Start med det violette (lilla) lag. Anbring i fryseren, mens du forbereder den næste farve.

  Gentag denne proces med hver farve, der går violet, blå, grøn, gul, orange og rød. Når du når det røde lag, top med mere plastfolie og sæt i fryseren i fire timer eller natten over.

  For at fjerne isen skal du begynde at løfte på plastfolien. Du bliver muligvis nødt til at vende den om og trykke let ud for at få den på skærebrættet.

  Skær isbrødet.

  Brug en cookie cutter til at skære regnbuerne ud.

  Tilsæt nogle flødeskumskyer og server.

  Peabody elsker ishockey (hun spiller!) Og alt bagning! Tjek hendes gode ting på hendes blogsite Culinary Concoctions af Peabody og hendes Tablespoon-profil.

  Leder du efter regnbue kager, der skal ledsage den is? Her er et par at prøve!

  Dobbelt Rainbow Cupcakes
  Rainbow Angel fødselsdagskage
  Regnbue kage
  Polka Dot Rainbow Cupcakes
  Vanilla Rainbow Cake

Se videoen: How To Make No Churn Rainbow Ice Cream - Sweet Treat Sunday - By One Kitchen Episode 824 (September 2020).