De bedste opskrifter

Ildbrændt Queso Dip

Ildbrændt Queso Dip

Denne queso dip fra bunden er nøjagtigt det, du har ønsket dig hele dit liv. Det er den perfekte dip til enhver sammenkomst, og du vil ikke tro, hvor let det er at lave.MERE +MINDRE-

Opdateret 9. april 2020

3

spiseskefulde usaltet smør

3

spiseskefulde mel til alle formål

8

ounce Monterey jackost, revet

8

ounce cheddarost, revet

1

(15 ounce) kan Muir Glen ™ organiske ildbrændte tomater i tern (salsa)

1

jalapeño, såsæd og terninger (salsa)

1/4

rødløg, terninger (salsa)

1

kun limejuice (salsa)

Skjul billeder

 • 1

  Åbn tomater og dræn godt, fjern så meget væske som muligt. Skær tomater i terninger og bland dem med terninger af jalapeño og rødløg i terninger. Klem limejuice over salsa og krydre med salt. Afsæt til senere.

 • 2

  I en medium gryde over medium varme tilsættes smør og mel og koges indtil smørret er smeltet og danner en roux med melet (tyk pasta). Kog indtil rouxen bliver en lysebrun farve, cirka 4-5 minutter.

 • 3

  Tilsæt langsomt mælk til roux. Pisk kontinuerligt, mens du tilsætter mælken, så der ikke dannes klumper. Tilsæt mælken i 1/3 kop portioner, indtil det hele er inkorporeret. Du skal bruge mindst to kopper mælk for at opnå den ønskede konsistens. På dette tidspunkt har du en grundlæggende bechamel sauce. Fortsæt med at simre dette, indtil det tykner.

 • 4

  Rør hele revet ost ind. Når osten er smeltet, smag til med salt og peber. Hvis quesodypen er for tyk, skal du tilføje lidt mere mælk for at tynde den.

 • 5

  I en stor skål, hæld al queso dip og tilsæt salsa direkte i midten. Når dipen er serveret, rør queso og salsa sammen.

Ekspert tip

 • Fordi denne queso dip er lavet af en bechamelsovs og ikke udelukkende ost, vil den ikke størkne, som andre queso dips gør. Hvis du har resterende queso, kan du servere denne queso kold eller opvarmes i mikrobølgeovnen.
 • Server queso dip med tortilla chips eller veggie pinde.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Queso Dip. How to make Mexican Cheese Dip. Queso Recipe (September 2020).