Nye opskrifter

Langsomt komfur Coconut Curry Ginger Chicken

Langsomt komfur Coconut Curry Ginger Chicken

Cremet og krydret, denne lette kokosnødskarry er en leg takket være den langsomme komfur.MERE +MINDRE-

1

spiseskefuld malet spidskommen

2

teskefulde koriander

1 1/2

teskefuld groft salt

4

fed hvidløg (op til 6), skrællet

1

lille hvidløg, skrællet og kvartet

2

tommer frisk ingefær, skrællet og groft hakket

2

spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie

1

dåse (14,5 oz) hel baby majs, skåret i halve

1

dåse (14,5 oz) kokosmælk

1

lb frossen asiatisk vegetabilsk medley

1/2

kalk, til saften (eller mere!)

1/2

kop frisk koriander til pynt

1

lille sød rød peber, skåret til pynt

2

forårsløg, skåret til pynt

2

kopper kogte hvide eller brune ris

Skjul billeder

 • 1

  I en lille skål kombineres peber, spidskommen, gurkemeje, koriander og salt.

 • 2

  I en fødevareprocessor kombineres hvidløg, løg og ingefær. Pulse indtil du får en pasta.

 • 3

  Varm olivenolie og smør i en stor gryde over medium høj. Tilsæt ingefærpastaen, og sauter den til duftende, 2 minutter. Tilsæt krydderiblandingen og blomstr med pastaen et minut eller to, indtil duftende.

 • 4

  Flyt pastaen til siden af ​​gryden og tilsæt kyllingelårene. Krydre let med salt og sår på den ene side i to minutter. Vend og sear yderligere to minutter. Rør pastaen rundt om kyllingen for at dække med krydderierne.

 • 5

  På dette tidspunkt overføres kyllingeblandingen til en forvarmet langsom komfur. Tilsæt kokosmælk og baby majs. Rør for at kombinere. Læg et låg på det og lad det stå højt i tre timer.

 • 6

  Tilsæt derefter de frosne grøntsager til langsomt komfur og kog en ekstra time. Efter en time skal du presse limesaften ind. Smag den. Hvis det har brug for yderligere salt og peber, skal du krydre det.

 • 7

  Overfør karry til en serveringsskål og pynt med koriander, skåret rød peber og forårsløg. Serveres med ris.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg ved, det ser ud til, at det næsten er tid til at lægge de langsomme komfurer væk, men gæt igen, kølige ostefries. Vi er ikke færdige endnu. Faktisk kan jeg godt lide at bruge min langsomt komfur året rundt, men det er hverken her eller der. Jeg antager, det er her, da jeg tog det op. Og der, hvis du betragter dit hus som den del. Så jeg antager, at det virkelig er her og der, hvis du tænker over det. Det føltes godt. Alligevel er dette Slow Cooker Coconut Curry Ginger Chicken måltid fantastisk. Én ting at tage op lige nu, inden vi går videre (eller er det længere, eller ferther eller fawwwthawwww?) Er din langsomkomfur. Hvis din langsomkomfur er en af ​​de seje, der kan bruges på komfuret OG i sin base lige til. Hvis ikke, ingen store. Mine er en gammel standardform, lavet til basen og intet andet, men jeg er stadig okay med livet. Intet af dette giver mening, er det?
 • Hvad jeg prøver at sige er, at for de fleste af os starter vi dette måltid i en almindelig oliekande og overfører det derefter til en langsom komfur til resten af ​​madlavningen. Medmindre du har en rad. Okay, lad os lave dette, før jeg forvirrer mig yderligere. Fjernere. Uanset hvad. Tak til Aimee at Simple Bites for inspiration! Ikke engang sjov. Du pynter med frisk koriander og forårsløg og skiver rød peber og liiiiiiiimejuice. Skimp IKKE på den limesaft. Det vækker det og bringer fred i alle landene. Bliv curried!

Se videoen: Slow Cooker Basil Coconut Chicken Curry (September 2020).