De bedste opskrifter

Chevre og champignon fyldt kylling

Chevre og champignon fyldt kylling

Kylling fyldt op i gællerne med urte gedeost og svampe. Et lækkert og let at lave måltid !!MERE +MINDRE-

6

skinnefri, udbenet kyllingebryst (ca. 2 pund i alt)

10

oz skiver knapsvampe

2

spiseskefulde usaltet smør

2

teskefulde hakket hvidløg

8

oz urte gedeost, blødgjort

Hakket frisk persille til pynt (valgfrit)

Skjul billeder

 • 1

  Læg et kyllingebryst ad gangen oven på et ark plastfolie; dæk med et andet ark plastfolie. Brug en hammer eller kagerulle, pund kylling indtil 1/2-tommer tyk. Sæt til side.

 • 2

  Pulse svampe i en fødevareprocessor, indtil de er finhakket. Varm en medium stegepande over medium høj varme; tilsæt smør for at smelte. Tilsæt svampe; sauter 3 minutter. Tilsæt hvidløg og kog, indtil væsken, der frigøres fra svampene, fordamper, ca. 10 minutter. Fjern fra varmen; tilsæt salt og peber efter smag og sæt til side.

 • 3

  Spred ca. 1-2 spsk gedeost oven på hvert kyllingebryst. Top med et par spiseskefulde svampeblanding. Rul hvert bryst op halvvejs, træk siderne ind og afslut rullingen. Fastgør kylling med tandstikkere eller bageresgarn.

 • 4

  Forvarm ovnen til 400 ° F. Varm et stort støbejern eller anden ovnfast stegepande på komfuret over medium høj varme. Tilsæt olivenolie. Tilsæt kylling til stegepanden og kog, indtil den er brunet på alle sider, ca. 3-4 minutter. Placer kylling i stegepande i ovnen og bages, indtil den er kogt igennem, ca. 15 minutter.

 • 5

  Fjern kylling fra ovnen; lad afkøle 5 minutter og fjern tandstikkere eller sejlgarn inden udskæring. Pynt med hakket frisk persille, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • JER DER. Lugter du det? Den salte og osteagtige og champignonrige og kyllingeagtige lækkerhed? Følg aromaen ... føl rytmen ... føl rimet ... kom op, det er kyllingemiddagstid! Denne Chevre- og champignonfyldte kylling er ærlig mod godhed en af ​​de bedste middage, jeg har lavet i en meget lang tid (min mand er så glad). Og det er ikke som om, at vi spiser ramen nudler og frossen pizza hver aften - det er bare, at denne fyldte kylling er så god. Hvordan kan det ikke være? Når du fylder herbed gedeost og friske svampe sauteret i smør i kylling og derefter bager det hele, indtil det er dejligt og ristet, det er sikkert en succes. Og det er også så let at lave. Lad os blive fyldte! Pynt med frisk persille og server med nogle Green Giant Valley Fresh Steamers på siden, og det er bobslædetid - jeg mener tid til at spise! Så meget yum.
 • Vi har endnu mere lette ideer til når du ikke kan få nok af den fyldte kylling.

Se videoen: MOZZARELLA TOMATO u0026 BASIL PESTO CHICKEN RECIPE (September 2020).