Usædvanlige opskrifter

Granatæble Mimosa

Granatæble Mimosa

Granatæbler er en super sund tilføjelse til en brunchfavorit. Løft dit glas og skål til godt helbred.MERE +MINDRE-

ByNY Barfly

Opdateret 8. marts 2017

Ingredienser

1

flaske granatæblejuice

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Fyld en champagnefløjte tre fjerdedele af vejen med prosecco eller din yndlings mousserende vin. Bemærk. Da du blander juice i det sprudlende, er der ingen grund til at få de dyre ting. Enhver flaske omkring $ 10 vil gøre.

  • 2

    Fyld resten af ​​glasset med granatæblejuice.

  • 3

    For en sjov pynt, som du kan spise, når drikken er færdig, skal du smide 5-7 granatæblefrø i. Disse tilføjer en syrlig smagssprengning og noget konsistens. Skær din frugt åben, vask frøene, som du trækker ud, og slip dem lige ned i glasset. Ét granatæble er mere end nok til at pynte mere end en flaske mimosa.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Efter en aften fejrer du denne perfekte brunchcocktail til at skåle i det nye år! Granatæbler er ikke bare super velsmagende, de er også en superfood. Fyldt med antioxidanter og andre næringsstoffer hjælper granatæbler med at fremme sundhed og velvære. For en anden form for velvære er mimosaen den perfekte drink i dagtimerne. At kombinere de to gør en simpel brunchcocktail, der gør det let at hæve dit glas og skåle til godt helbred. Bemærk: Da du blander juice i det sprudlende, er der ikke behov for at få de dyre ting. Enhver flaske omkring $ 10 vil gøre. Drik og nyd!

Se videoen: Mimosa - Another day (September 2020).