Seneste opskrifter

Tynde kålruller med Quinoa

Tynde kålruller med Quinoa

Quinoa, magert kalkun og krydderier fyldt og bagt inde i kålruller. Den perfekte sunde måde at starte dit nye år på!MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

12

store grønne kålblade

1/2

stor rødløg, hakket

1

teskefuld rød peberflager, delt

1

spiseskefuld sort peber

1

dåse (15 oz) ternede tomater

2

spiseskefulde rødvineddike

2

spiseskefulde majsstivelse

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 400 ° F. Kog quinoa i henhold til pakkevejledningen. Mål en kop kogt quinoa op, og lad den køle af.

 • 2

  For at forberede kålblade skal du forsigtigt adskille 12 blade. Bring en stor gryde med vand til kog og krydre med 1 spsk kosher salt. Tilsæt blade til vand og kog i 3 minutter. Afløb kålblade og lad bladene køle af.

 • 3

  I en stor skål omrøres kogt quinoa, malet kalkun, rødløg, 1/2 tsk rød peberflager, 1 tsk sort peber, æg og mælk. Krydder blandingen med en knivspids salt.

 • 4

  I en anden skål omrøres ternede tomater, kyllingekraft, tørret persille, tørret timian, 1/2 tsk rød peberflager og rødvinseddike.

 • 5

  For at fremstille ruller skal du lægge et dampet kålblad ud og tilføje en dyngende skefuld kalkunfyldning til midten af ​​rullen. Sæt rullen forsigtigt rundt om påfyldningen. Det er okay, hvis det revner lidt.

 • 6

  Anbring rullet kål i en 9x13 bageplade, og gentag, indtil alle ruller er lavet. Du skal få 12 ruller.

 • 7

  Hæld tomatsauce over ruller og bag ruller ved 400 ° F i ca. 40 minutter, indtil kalkunfyldningen er kogt igennem.

 • 8

  Fjern kålruller fra skålen og hæld den tynde tomatsauce i en medium gryde. I en separat lille skål piskes majsstivelse sammen med 2 spsk vand. Rør majsstivelsesopslæmningen i tomatsauce og lad den simre let for at tykne sauce.

 • 9

  Server kålruller straks mens de er varme med fortykket tomatsauce over toppen. Pynt med persille og citronskiver.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Forsøger du at spise sundere dette nye år? Vi hjælper med denne fantastiske opskrift på kålruller fyldt med magert kalkun og quinoa. At tabe sig og spise sundere er sandsynligvis de mest almindelige nytårsforsæt derude, og det er meget beundringsværdigt. Den første måde at mislykkes straks på disse mål, selvom , er at begrænse dig til kedelige, kedelige retter - at tænke, at det er den eneste måde at holde sig inden for de sunde linjer. Disse tynde quinoa-kålruller er ikke kun fyldende og omtrent så sunde som du kan få, men de pakker også en krydret punch, der gør smagene det modsatte af kedeligt. Der er et par forskellige stykker til disse ruller. Til at begynde med har du brug for en god fyldning. Tilbered et lille stykke quinoa og lad det derefter køle af lidt. Hvis du har nogen quinoa tilovers, kan du helt sikkert bruge det - eller du kan endda bruge noget som ris eller andet korn som en erstatning. Lad os nu håndtere kålen. Dette ser måske svært ud, men stol på os, det er gennemførligt. Det vigtigste at huske er, at kålblade er ret robuste. Også, hvis de revner lidt eller falder fra hinanden, er det helt okay. Bladene behøver ikke at være perfekte til at arbejde. Du har brug for 12 store blade til denne opskrift. For at gøre dem fleksible skal du bare koge dem i kogende, saltet vand i cirka tre minutter. Tøm dem derefter og lad dem køle af, så du kan arbejde med dem. Server kålrullerne med den fortykkede sauce over toppen og pynt hver servering med frisk persille og citronkiler. Hvis du er fan af kålruller, skal du give dette er et skud!

Se videoen: Fråder Fredag: Entrecot med bearnaise sovs u0026 sweet potato fries (September 2020).