De bedste opskrifter

Jordbær-rabarber hvirvelblondiner

Jordbær-rabarber hvirvelblondiner

Fejr de første frugtsmag om foråret med disse søde, tærte og buttery blondiner!MERE +MINDRE-

Opdateret 8. september 2017

For blondinerne:

1

kop (2 pinde) usaltet smør, smeltet

2

kopper pakket mørkt brunt sukker (se tip)

1

teskefuld vanilleekstrakt

1 1/2

kopper alsidigt mel

Til hvirvelen:

1/4

kop skivede frosne eller friske jordbær

1/4

kop hakket frossen eller frisk rabarber

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F, og læg en 8x8-tommers browniepande med pergamentpapir. Kombiner smeltet smør og brunt sukker i en mellemstor blandeskål. Rør indtil glat. Tilsæt derefter æg og vanille.

 • 2

  Kombiner saltet og melet i en lille blandeskål, og tilsæt derefter til blandingen af ​​brunt sukker.

 • 3

  Rør, indtil det bare er kombineret (overblanding giver hårde blondiner - et par små klumper mel skader ikke). Spred blondie-dejen i et jævnt lag i bunden af ​​din pergamentforede brownie-pande. Sæt til side.

 • 4

  For at få frugten til at virvle, skal du kombinere alle hvirvelingredienserne i en lille gryde over medium høj varme. Kog, reducer varmen og lad det simre, indtil saucen er lidt fortykket (du laver dybest set et meget lille stykke syltetøj her), cirka 10 minutter.

 • 5

  Fjern fra varmen, og purér med en stavblender, eller overfør til en almindelig blender og purér, indtil den er glat.

 • 6

  Dollop hvirvelblandingen oven på blondie dej. Brug en smørkniv til at svirre sammen.

 • 7

  Bages 30-40 minutter eller indtil midten stadig er klæbrig, men for det meste sæt. Løft blondiner fra gryden ved hjælp af pergamentpapir, og lad afkøle HELT på bagepladen, inden du skærer (seriøst, HELT).

 • 8

  Skær i 2-tommers firkanter, og prøv at bare spise en. Opbevar disse i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til en uge (men de varer sandsynligvis ikke så længe).

Ekspert tip

 • Jeg er den selvudråbte dronning af chocoholics, men selv ved jeg, at når det kommer til dessertbarer, er blondies, hvor det er! En perfekt brownie er fantastisk, men nogle gange svært at skabe (for kager, for tynd, for smuldret). En perfekt blondie? En brise at gøre hver. enkelt. tid. Med kun seks ingredienser i blondie-smeten kan du ikke ødelægge det. Nøglen til at gøre din blondiner til rockstjerne fantastisk? Må ikke overkoge disse babyer. Ingen har nogensinde klaget over, at en dessert er for ooey-gooey (og hvis de har det, behøver de bare gå hjem), så helt sikkert fejler du på den lave side af kokkens tidsinterval, hvis du kan. Vi skyder for gennembagt, men stadig klæbrig. Når de afkøles, fastgør de sig nok til at skære, servere og nyde - så sørg for at vente, indtil de er helt afkølede, før de skæres i skiver. Disse blondiner er ikke for folk, der kæmper med at mad er for rig - de er fyldt med sukker (hej, 2 kopper!) og smør (hej, 2 pinde!), så sørg for at skære dem i små firkanter. Jeg anbefaler den "normale" dessertstørrelse på to inches (fire rækker med fire rækker), men du kan let komme væk med at skære disse rige søjler i flere rækker (fem eller seks i hver retning). Hvis du planlægger at servere dem til en fest eller begivenhed, kan du endda lave kvadrater på en tomme - de ville være de perfekte små terninger af lækkerhed. For en sjov variation blandes lidt jordnøddesmør i blondie-smeten og du har øjeblikkeligt PB&J blondiner, der vil sprænge dit flippin 'sind. Blondiner for sejren.
 • For mere af en visuel kontrast mellem frugtens hvirvel og blondinerne, skift det mørkebrune sukker ud med lysebrunt sukker. Smagen bliver mindre intens, men stadig velsmagende.
 • PB&J variation: Tilsæt 1/3 kop jordnøddesmør til blondie dej.
 • Brug friske jordbær og rabarber, hvis de er i sæsonen, eller hent dem fra den frosne frugtafdeling i din købmand til skønhed året rundt.
 • Hastighedshack: spring over at lave jordbær-rabarber hvirvel, og brug bare den marmelade, du har sparket rundt i dit køleskab.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
290
Kalorier fra fedt
110
% Daglig værdi
Total fed
12g
19%
Mættet fedt
8 g
38%
Transfedt
0g
Kolesterol
55 mg
18%
Natrium
35 mg
2%
Kalium
70 mg
2%
Samlet kulhydrat
43 g
14%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
33g
Protein
2g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Jeg er den selvudråbte dronning af chocoholics, men selv ved jeg, at når det kommer til dessertbarer, er blondiner, hvor det er! En perfekt brownie er fantastisk, men nogle gange svært at skabe (for kager, for tynd, for smuldrende). Med kun seks ingredienser i blondie-smeten kan du ikke ødelægge dette.

  Nøglen til at gøre din blondiner til rockstjerne fantastisk? Må ikke overkoge disse babyer. Når de afkøles, fastgør de sig nok til at skære, servere og nyde - så sørg for at vente, indtil de er helt afkølede, inden du skærer dem i skiver.

  Disse blondiner er ikke for folk, der kæmper med, at fødevarer er for rige - de er fyldt med sukker (hej, 2 kopper!) Og smør (hej, 2 pinde!), Så sørg for at skære dem i små firkanter. Hvis du planlægger at servere dem til en fest eller begivenhed, kan du endda lave kvadrater på en tomme - de ville være de perfekte små terninger af lækkerhed.

  For en sjov variation, bland lidt jordnøddesmør ind i blondie-smeten, og du har øjeblikkeligt PB & J-blondiner, der vil sprænge dit flippin-sind. Blondiner for sejren.

Se videoen: Skøn Rabarber cheesecake. Opskrift af Liv Martine (September 2020).