De bedste opskrifter

Buffalo Popcorn Chicken

Buffalo Popcorn Chicken

Din favorit snack i popcornform. Møre kyllingebrystbiter indkapslet i en tyk, sprød, kickin 'dej og dyppet i cremet blåostdressing. Super hurtig, super let, super god!MERE +MINDRE-

2

store udbenede, skinless kyllingebryst, skåret i stykker i bid

6

spiseskefulde Frank's® Louisiana Hot Sauce

2

kopper Betty Crocker ™ komplet pandekagemix (plus 1/2 kop til opmudring)

1/2

tsk hvidløgspulver

1/2

teskefuld Worcestershire sauce

2

teskefulde hvid eddike

Tabasco sauce, efter smag (til die-hard varme fans)

Vegetabilsk olie til stegning (mindst 1/2 tomme dybde)

Skjul billeder

 • 1

  Placer kyllingestykkerne i en skål og kast med 2 spsk varm sauce. Sæt til side, mens du forbereder dejen.

 • 2

  Placer 1/2 kop pandekagemix i en lav skål. Placer de resterende 2 kopper i en blandeskål og pisk vandet. Pisk, indtil der ikke er nogen klumper tilbage. Tilsæt de resterende 4 spiseskefulde hot sauce, hvidløgspulver, Worcestershire sauce, hvid eddike, salt og tabasco sauce efter smag (til die-hard varme fans). Rør for at kombinere.

 • 3

  Hæld lidt olie i en lille stegepande, så du kan få god dybde, mindst 1/2 tomme. Opvarm olien til 365 ° F. Opgrader kyllingestykkerne i 1/2 kop tør pandekagemix, ryst overskydende og dypp derefter stykkerne i pandekagedej. Tilsæt dem straks til den varme olie og steg på alle sider, indtil de er smukt brunede, ca. 2 minutter på hver side. Sørg for ikke at overfylde gryden. Arbejd i batches. Brug en skåret ske til at overføre kyllingen til en tallerken foret med papirhåndklæder. Lad dræne i 1 minut.

 • 4

  Server straks med blåostdressing og selleripinde.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Din fave buffalo kylling gemt inde i sprøde stegte bid. Så uimodståelig, du spiser dem som ... popcorn! Nyd den klassiske, krydrede, tangy buffalo kyllingesmag pakket i en let snack i mellemstørrelse. Perfekt til at dyppe i en side af kølig blå ost. Disse Buffalo Popcorn Chicken er som Buffalo vinger, men uden knoglerne, huden, rodet og frustrationen ved at plukke de miniaturevinger, der prøver at få mikroskopiske stykker kød. Derudover tilføjer den saftige sprøde dej en ekstra "yum" -faktor til disse strålende og kickin 'små bid. Og hvis du vil bruge den stegningsolie til ekstra god brug, lav en dobbelt eller tredobbelt batch og frys dem. Så alt hvad du skal gøre i et øjeblik med umættelig trang, er at pope dem i ovnen for at genskabe dem til deres sprøde storhed. Og nævnte jeg, hvor hurtige og lette disse er at lave? 5 minutters forberedelsestid og et par minutters stegetid. Du kan få disse varme og klare inden for 15 minutter! Og der har du det. Solgt? Og hvis du leder efter en kreativ måde at servere din buffalo popcorn-kylling på, skal du bare smide dem inde i en papirkegle for at få en sjov street food-flair!
 • Frank's® RedHot® er et registreret varemærke tilhørende The French's Food Company LLC

Se videoen: How to make POPCORN CHICKEN BITES MONSTER SIZE (September 2020).