Usædvanlige opskrifter

Caprese Pizza Bites

Caprese Pizza Bites

Brug disse havertomater op og server disse smukke Caprese Bites til din næste samling!MERE +MINDRE-

Opdateret 18. september 2017

1

dåse (13,8 oz) Pillsbury ™ kølet pizzaskorpe

8

oz. frisk mozzarellaost

1

kop kirsebærtomater eller 4 tomater, skåret i skiver

Salt og peber efter smag

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 375 ° F. Linj et bageplade med pergamentpapir. Rull pizzadejen og skær den i 14-16 trekanter. Placer trekanterne på det klargjorte bageplade. Anbring et stykke mozzarellaost på hver trekant.

 • 2

  Bages i 10-15 minutter, eller indtil dejen er pustet og osten er smeltet.

 • 3

  Fjern fra ovnen og top med friske tomater. Skær i skiver, hvis du bruger store tomater, hvis du bruger cherrytomater, skiv dem i to. Drys tomaterne med olivenolie og drys derefter med salt og peber. Top hver pizza med et basilikumblad og server.

Ekspert tip

 • For at gøre disse på forhånd skal du bagte pizza-trekanterne uden ost. Lad afkøle, og top derefter med ost + tomater. Læg før servering dryp hver pizza med olivenolie og drys med salt og peber. Fyld efter med frisk basilikumblad.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis der er en ting, jeg elsker ved sommeren, er det caprese. Jeg laver SÅ mange variationer på caprese hele sommeren. Det er virkelig en af ​​mine favoritter, især når jeg bruger hjemmelavede tomater og basilikum! Caprese er traditionelt tre hovedingredienser: tomater, mozzarella og basilikum, garneret med olivenolie, salt og peber på toppen. Ubesværet, sund og lækker, det bliver virkelig ikke bedre (eller lettere). Det er altid et hit, når det serveres til sommerfester! I dag lavede jeg enkle caprese-pizzabid - smeltet mozzarella over perfekt bagt pizzadej og toppet med friske tomater og basilikum. YUM !! Smeltet ost og pizzadej er altid et hit, og når det er parret med frisk basilikum og tomater - bestemt publikum behageligere!

Se videoen: Caprese Pizza Bites. Easy To Make Savoury Recipes. Cooking Co. Cooking Company (September 2020).