Traditionelle opskrifter

Cubansk kyllingekordon Bleu

Cubansk kyllingekordon Bleu

Den klassiske kyllingekordon bleu med smag af en cubano sandwich.MERE +MINDRE-

3

udbenede kinnebryst uden hud

6

store skiver rosmarin skinke

Skjul billeder

 • 1

  Skær kyllingen vandret for at danne to tyndere koteletter. Læg et stykke plastfolie en efter en ned, og dæk derefter kyllingen med et andet ark og pund let for at tynde det ud yderligere. Fjern det øverste stykke plast. Krydre kylling med salt og peber, spred derefter på sennep, et stykke skinke, 2 syltede agurker og et stykke ost.

 • 2

  Rul kyllingen stramt op med plastfolien for at holde den dejlig og tæt. Opbevar i køleskabet, mens du er færdig med resten af ​​dem, og lad dem stramme sig lidt op.

 • 3

  Smør en bageplade let, og tilsæt derefter olie i en stegepande. Læg brødkrummer, mel og æg i 3 separate retter. Dyp dine rullede kyllingeslanger ned i melet og ryst det overskydende af. Gentag med ægget og derefter brødkrummerne.

 • 4

  Steg let på alle 4 sider af røret for at brune det, og læg det derefter i bagepladen. Bages ved 350 ° F i ca. 18 minutter, indtil den er fuldt kogt, og fyldet lige er begyndt at lække ud.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Tablespoon blogger Dan Whalen (aka Food in My Beard) lancerede netop sin nye kogebog. Prøv denne opskrift, og bestil derefter din egen kopi af bogen!

  Enhver, der følger mine indlæg på Tablespoon, skal vide, at jeg laver mange fyldte retter. Nå, så bør det ikke komme som nogen overraskelse, at min første kogebog har titlen Fyldt!

  Fyldt: The Ultimate Comfort Food Cookbook udgivet den 14. januar og fås i de fleste boghandlere og online.

  Denne fyldte kylling cordon bleu-skål er derinde sammen med 115 andre unikke madkombinationer - sjove ting som stegt hummerfyldt Mac og osteboller, Queso Fundido fyldte burgere, kyllingefyldte vafler og en kirsebærkage fyldt chokoladekage.

  Denne kyllingeskål låner smag fra den cubanske sandwich og erstatter stegt svinekød med kylling og fylder det med alle de andre ingredienser, der findes i en cubansk sammy.

  Skær først kyllingebrystene i to vandret og pund det tyndt ud.

  Læg dem derefter op med fyldningsingredienserne.

  Forsegl dem med plastfolie og lad dem køle af lidt i køleskabet.

  Til sidst brød kyllingen.

  Giv det en hurtig skål på alle sider, og sæt den derefter i ovnen for at afslutte madlavningen.

  En lille smule ost begynder at lække ud omtrent på samme tid, som det er færdigt med madlavning.

  Det smager godt over en seng med rucola eller enhver anden grøn eller bare med en side af dampede grøntsager.

  Dan Whalen vil takke alle på Tablespoon for muligheden og støtten gennem årene. Han har blogget i over 5 år på The Food in My Beard. Tjek Dan's Tablespoon-profil ofte for at prøve hans opskrifter med kreative internationale spins!

Se videoen: Le Cordon Bleu Malaysia - Sanitization (September 2020).