Traditionelle opskrifter

Slow-Cooker Chokoladekage

Slow-Cooker Chokoladekage

Varm, dekadent chokolade budding kage kogt i en langsom komfur. Server denne utroligt nemme kage med en skefuld vanilleis.MERE +MINDRE-

1

(18,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ kagemix chokoladefudge

1

pakke (3,9 oz) instant chokolade budding blanding

1

kop mik chokoladechips

Skjul billeder

 • 1

  Sprøjt en 4-liters langsom komfur med madlavningsspray.

 • 2

  I en stor skål tilsættes kagemix, buddingblanding, æg, vand, olie og creme fraiche og piskes til glat. Rør chokoladechipsen ind.

 • 3

  Hæld blandingen i langsomt komfur og kog på lav i 4-5 timer, eller indtil kagen er sat. Hver langsom komfur koger med forskellig hastighed, så sørg for at kontrollere den efter 4 timer. Kagen vil stadig være fugtig, men ikke blød. Fjern gryden fra langsom komfur, så kagen ikke fortsætter med at lave mad.

 • 4

  Serveres varm med en stor skefuld vanilleis.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Dekadent chokoladekage lavet i din langsomt komfur ... whaaattt? Denne Slow-Cooker Chokoladekage er let gjort ved hjælp af en chokoladekageblanding, instant buddingblanding, lidt creme fraiche, åh ... og nogle flere chokoladechips til at øge chokoladefaktoren. Denne virkelig kage skal kaldes død ved chokolade. Hæld alle ingredienserne i en langsom komfur, og gør dig klar til at blive tortureret hele dagen af ​​lugten af ​​chokolade, der udstråler i hele dit hus. Efter fire timer vil dine spytkirtler være på overbelastning klar til at grave ned i denne chokoladehimmel. Buddingblandingen gør denne kage fugtig og smagfuld. Den eneste måde at spise denne kage på er efter min mening med en enorm skefuld vanilleis. Den kølige is smelter ind i den varme kage, hvilket giver en dekadent og klæbrig godbid. Dette er en afslappet dessert, da den ikke kan skæres som en traditionel kage, men snarere snuppes på en serveringsskål. Tro mig - jeg tror ikke, nogen vil have noget imod det.Ingen opvarmning af dit hus med en varm ovn! Langsomt komfur gør alt arbejdet her i denne chokerende lette dessert. Jeg er nødt til at sige, at hver langsom komfur koger forskelligt, så sørg for at kontrollere det efter 4 timer. Prøv ikke at brænde din tunge og slikke langsomt komfur! Flere Slow Cooker DesserterDesserter i slow cookeren? Hvem havde troet det? Her er et par mere at prøve!

Se videoen: 5 SIMPLE SLOW COOKER MEALS EASY FAMILY MEAL IDEAS (September 2020).