De bedste opskrifter

Butterbeer Jello Shots

Butterbeer Jello Shots

Fans af bøgerne og filmen vil elske disse Butterbeer jello-skud. MERE +MINDRE-

2

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

2/3

kop butterscotch snaps

Farvet stort krystalsukker til pynt, hvis det ønskes

Skjul billeder

 • 1

  Hæld sodavand i en medium gryde og drys med gelatine. Lad det bløde i et minut eller to.

 • 2

  Varm over svag varme under konstant omrøring, indtil gelatinen er opløst (ca. 5 minutter). Fjern fra varmen.

 • 3

  Rør vodka og snaps ind.

 • 4

  Hæld i en standard brødform (ikke-reaktivt metal eller glas, ca. 9 x 5). Opbevares i køleskab, indtil det er helt indstillet (ca. 3 timer).

 • 5

  For at servere skal du skære i ønskede former.

 • 6

  Umiddelbart inden servering dyppes i farvet krystalsukker til pynt, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
30
Kalorier fra fedt
0
% Daglig værdi
Total fed
0g
0%
Mættet fedt
0g
0%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
0 mg
0%
Kalium
0 mg
0%
Samlet kulhydrat
2g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
0g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Okay, jeg indrømmer det. Jeg er voksen, der har deltaget i Potter-mania. Jeg har læst bøgerne og set filmene. Selvom jeg måske tilskriver dette at have en ung stedsøn, der er en ivrig forbruger af alle ting Potter, er det meget sandsynligt, at jeg alligevel ville have fulgt serien. Hvem kan modstå? Det er bare god underholdning! Det er klart, at jeg ikke er den eneste forælder / voksen, der har det sådan. En af de mest ivrige opskriftsanmodninger på JSTK-bloggen i forår og sommer har været for "Noget Potter - og i tide til filmudgivelsen, vær venlig". Nå, Potter-fans, glæd dig! Serien bugner af muligheder for gelatinecocktail. Blandt dem skiller sig Polyjuice Potion og den allestedsnærværende chokoladefrø ud. Dog var Butterbeer, den valgte drik blandt unge troldmænd, frontløberen, og det skaber et vidunderligt geléskud! Butterbeer Jelly Shot opskriften er til et voksen gelé skud, lavet med creme sodavand, vanilje vodka og (lad os ikke glemme "buttah") Butterscotch Snaps! (Lav en børnevenlig version ved at gelere 2 kopper fløde sodavand med en spiseskefuld butterscotch-sirup med 2 kuverter almindelig gelatine.) Præsentationsmulighederne er mange. Geléskuddene er smukke skåret i enkle terninger med regnbue sukker på toppen for en lille gnist. (Sørg for at tilsætte sukkeret lige før servering - det er en smuk pynt, men smelter hurtigt!) Eller monter terningerne slikkepind-stil på en ”tryllestav” (alias en kafferører i træ). Uanset hvad vil disse lækre buttery-flavored gelé-skud være hit for dine filmfestivaler før Potter! Håber du nyder disse Butterbeer-geléskud! Hold øje med mig og min stedsøn på Potter-filmpremieren - vi er lige foran og i midten, øjne som underkopper og gliser øre til øre med et gallon kar med popcorn imellem os!

Se videoen: How to Make Vodka Jello Shots - Lets Mix with Modernmom (September 2020).