Nye opskrifter

Chokolade kringle Jello skud

Chokolade kringle Jello skud

Enkle, men lækre hasselnød jello skud toppet med chokoladekringler og havsalt!MERE +MINDRE-

Opdateret 4. oktober 2017

1/2

kop marshmallow vodka

1/3

kop sødet kondenseret mælk

4

oz bittersød chokolade, smeltet

Skjul billeder

 • 1

  Varm forsigtigt vand og kondenseret mælk i mikrobølgeovnen, indtil den damper, men ikke skummer. Drys gelatine i og rør godt for at smelte gelatinen.

 • 2

  Hæld vodka og hasselnød spiritus i og rør godt.

 • 3

  Hæld blandingen i mini-muffinsformer. Du skal få ca. 12 ud af væskemængden. Chill i køleskabet i fire timer.

 • 4

  I mellemtiden smelter chokolade i en dobbeltkedel over et vandbad eller i mikrobølgeovnen på lavt niveau. Dryp derefter over bidstore kringler.

 • 5

  Fjern det fra gryden, når skuddene er faste.

 • 6

  Server toppet med chokoladekringler og et drys havsalt.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis det er et godt skud, er der sandsynligvis en måde at få et geléskud ud af det! Find en seriøst god smagskombination, der er i det mindste noget sød, og der vil være et alkoholisk skud derude baseret på smag. I dette tilfælde skuddet og maden er ikke nøjagtig den samme, men de går perfekt sammen. Skuddet er et sødt marshmallow hasselnødskud og snacken - chokoladeklædte kringler med havsalt. Spis dem sammen, og den lækre chokolade kringle gelé skud er født. Disse skud er ret stærke, så du har brug for en hel del gelatine for at få dem til at holde fast. Top hvert skud med kringle stykker / smuldrer og et drys havsalt. Jeg prøvede drikken som et faktisk skud og som et geléskud og jeg foretrak faktisk geléskuddet! Gå figur.Hvis du skal til en fest med alkohol i denne feriesæson, kan du overveje at bringe disse sutter. Du bliver festens liv!

Se videoen: German Chocolate Cake - Caramel, Ganache, Turtles Chocolate. How To Cake It with Yolanda Gampp (September 2020).