Nye opskrifter

Hindbær ostekage fyldte browniehjerter

Hindbær ostekage fyldte browniehjerter

En perfekt Valentinsdag-godbid - en rig chokoladefudge-brownie formet som et hjerte fyldt med et andet hjerte lavet af hindbær-ostekage.MERE +MINDRE-

Opdateret 18. april 2017

1

kop frosne eller friske hindbær

1

(8 oz) blok flødeost

Valgfrit: Betty Crocker ™ lyserød madfarve på gel

1

æske (19,9 oz) Betty Crocker ™ Brownie Mix Dark Chocolate Fudge

Vand, vegetabilsk olie og æg kræves på brownie mixboks

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 325 ° F. Hvis du bruger frosne bær, opvarmes i en lille gryde over medium varme, omrøres ofte, indtil bærene nedbrydes, 3-5 minutter. Hvis du bruger friske bær, skal du pulsere i en foodprocessor eller blender. Tryk hindbær gennem en fin mesh sigte to gange for at fjerne frø. Mål 1/4 kop puré til opskrift.

 • 2

  Bland flødeost og sukker sammen ved hjælp af en foodprocessor eller mixer. Tilsæt hindbærpuré og stort æg.

 • 3

  Tilsæt et par dråber lyserød madfarve, hvis du bruger det, og rør, indtil det er kombineret.

 • 4

  Hæld ostekagen i de 24 hjertehulrum. Bages i 12-14 minutter, indtil den er sat, men stadig jiggly.

 • 5

  Lad afkøle i 30 minutter, og frys derefter i mindst en time.

 • 6

  Vend hjerteformen og tryk på bagsiden af ​​hjerterne, og smag ostekagerne ud. Opbevares frossen, indtil den er klar til brug.

 • 7

  Opvarm ovnstemperaturen til 350 ° F. Lav brownies ifølge pakningsinstruktionerne.

 • 8

  Sprøjt indersiden af ​​de større hjertehulrum med non-stick madlavningsspray.

 • 9

  Del ligeledes browniesmøren mellem de 12 hjerter.

 • 10

  Sæt et ostekagehjerte midt i hvert hjerte, og sving det forsigtigt ned i smeten, og lad toppen af ​​det lyserøde hjerte være udsat.

 • 11

  Bages i 25-28 minutter, indtil et tandstikker stikker ned i brownien, lige ved kanten af ​​ostekagehjertet, kommer næsten ren ud. Afkøles helt inden servering.

 • 12

  Opbevares i køleskab i op til 5 dage eller fryses i op til en måned.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne Valentinsdag, fortæl ikke bare den specielle person, du elsker dem; vis dem - med disse søde browniehjerter! Bag nogle rige, fudgy brownies, formet som hjerter og fyldt med lyserøde hindbær-cheesecakes, og jeg bettin, du får en masse kærlighed denne Valentinsdag. Jeg ved, jeg gjorde. Chokolade siges at have magten til at få en til at føle kærlighed intenst, og disse dybe mørke chokolade Betty Crocker ™ brownies er sikker på at gøre tricket. Uanset om du serverer disse til din ægtefælle, partner eller endda dine børn, vil de sandsynligvis overvælde dig med kærlighed! Hver lille dessert pakker et stort slag. Den intense chokoladesmag er afbalanceret med det cremede ostekagecenter. Jeg smagede mine ostekager med hindbærpuré, som ikke kun tilføjede en vidunderlig frugtagtig note til desserten, men også gjorde dem lyserøde. For virkelig at få fat i farven, tilføjede jeg et par dråber Betty Crocker ™ Neon Pink Gel Food Coloring. Opskriften giver 24 små hjerteformede ostekager. En Betty Crocker ™ mørk chokolade Fudge Brownie-blanding giver 12 brownies, så du har enten halvdelen af ​​ostekagerne tilbage til blot at nyde, eller du kan bruge to mixer til at lave 24 af disse desserter. Hvis du ikke har hjerteforme, kan du bage ostekagen i en 8-tommers firkantet gryde. Afkøl det, frys det og skær derefter hjerterne ud med en lille cookie cutter. Opbevar dækket i køleskabet i op til 5 dage eller i fryseren i op til en måned. Bring op til stuetemperatur inden servering og se dine kære svømme over denne yndige dessert!

Se videoen: Nem nytårslagkage l Udviklet på (September 2020).