Usædvanlige opskrifter

Nudel Weenies

Nudel Weenies

Dette nemme, hurtige og velsmagende måltid lavet af madlavning af spaghetti nudler i hotdogs er et sjovt valg til familiens middagsaften!MERE +MINDRE-

4

Hotdogs (enhver art vil fungere)

80

Spaghetti nudler (ca. 1/4 pund)

Skjul billeder

 • 1

  Skær de afrundede ender ud af hotdogs med en skarp kniv, og skær derefter hver hotdog i 4 lige store stykker.

 • 2

  Skub 5 spaghetti-nudler ind i hver hotdogsklump, og træk kødet halvvejs på nudlen (så lige lange nudler er på begge sider af hotdog-klumpen). Gentag, indtil alle nudler og hotdogstykker er trådet.

 • 3

  I en stor gryde koges 10-12 kopper vand. Tilføj Noodle Weenies, så de kan synke ned i vandet. (Skub dem ikke ned, ellers går nudlerne i stykker.)

 • 4

  Reducer varmen til medium, og hold en lav rullende kog. Kog Noodle Weenies pr. Den anbefalede tid på nudelpakken. (Cirka 8 til 10 minutter.) Kontroller nudler for doneness.

 • 5

  Når nudler koges, skal du fjerne Noodle Weenies fra kogende vand med en tang eller dræne gryden ned i et dørslag. Server straks med pastasauce (hvis ønsket), salat og brødstænger.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
270
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
14g
21%
Mættet fedt
5g
25%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
8%
Natrium
530 mg
22%
Kalium
85 mg
2%
Samlet kulhydrat
26 g
9%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
2g
Protein
9 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 1/2 højt fedtkød; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Disse Noodle Weenies er en fjollet og sjov måde at blive kreativ med middagen på! Inspireret af denne artikel, som vi fandt på Helablog.com, måtte vi prøve disse Noodle Weenies! Du kan lave disse på Mach 2 (det er hurtigt). Og åh ja, de er meget sjove - og også lette. Både børn og voksne vil forsøge at finde ud af, hvordan du skubbede de slappe små længder af pasta gennem deres husky hunks af hotdog! Ingen grund til at spilde bønnerne - det kan være din hemmelighed. Hvis dine børn er yngre end 10, tror de måske endda, at du er en køligere troldmand end Harry Potter. Intet behov for at tilføje salt eller olie til vandet til kogning. Hotdogs tager sig af de ting. Tip: Skub ikke nudlerne ned i vandet, ellers bryder de og ødelægger konceptet! Lad dem koge ned, indtil de er bløde, og rør dem derefter forsigtigt af og til for at forhindre dem i at blive for hyggelige med hinanden. Kog efter retningen på pastapakken. Brug en tang til at fjerne hver weenie fra vandet, eller dræn hele partiet i et dørslag. Serveres med en lille salat, Muir Glen ™ pastasauce og Pillsbury ™ breadsticks på siden. Nu hvis de kun havde haft denne opskrift tilbage, når de skrev sangen, "Oven på spaghetti, alle dækket med cheesee ..." Yep. De ville ikke have mistet den stakkels frikadelle, når nogen nysede.
 • Hvis din familie graver hunde, så er der et par flere opskrifter, du kan prøve.

Se videoen: Chips. Nudel Chips. Penne. Rezept (September 2020).