De bedste opskrifter

De dødes brød (Pan de Muerto)

De dødes brød (Pan de Muerto)

En genvejsversion af det traditionelle mexicanske brød bagt i ugerne op til Dia de los Muertos. Ikke uhyggelig, bare sød (og lækker).MERE +MINDRE-

2

beholdere Pillsbury ™ kølet fransk brød

Farvet slibesukker til påfyldning

2

spiseskefulde smeltet smør

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 350 ° F. Smør bunden af ​​bagepladen let.

 • 2

  Rul fransk brøddej fra deres beholdere og læg dem på bagepladen. Skær hvert brød i fire lige store stykker.

 • 3

  Placer seks af stykkerne jævnt på bagepladen. Del de to reserverede stykker i halvdelen, og rul derefter hvert stykke i en lang log, ca. 12 inches lang. Del hver træstamme i tre lige store strimler.

 • 4

  Placer to strimler som krydsede knogler oven på hver af stykkerne på bagepladen. Pensl toppen af ​​hvert brød med de piskede æg.

 • 5

  Bages 20 til 25 minutter, indtil brødene er puffede, gyldenbrune og bagt igennem.

 • 6

  Pensl varme brød med smeltet smør, drys derefter med farvet slibesukker. Afkøles helt inden servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Dia de los Muertos (eller de dødes dag) fejres i Mexico den 1. og 2. november. Pan de Muerto, eller de dødes brød, spises op til denne specielle erindringstid.

  Har du nogensinde prøvet Pan de Muerto eller Dead of Bread? Bedre endnu, har du nogensinde prøvet det i Mexico på Dia de los Muertos? Det er her det søde brød stammer, og selvom det har noget historie, er det også ret velsmagende.

  Jeg prøvede autentisk Pan de Muerto for første gang vejen waayyyyyy (OK, ikke sådan, men smuk måde) tilbage i gymnasiet til en spansk ekskursion. Jeg kan huske, at det var perfekt blødt og sødt med en glaseret skorpe og let appelsinsmag. Denne version smager bare lidt anderledes, men den er ikke nær så arbejdskrævende som de traditionelle ting.

  Alt hvad du behøver er et par dåser Pillsbury ™ kølet fransk brød samt nogle piskede æg, smeltet smør og farvet slibesukker for at bringe de dødes brød til live.

  Del først brødene i fire lige store stykker på et smurt bageplade. Reserver to af stykkerne, og placer de seks resterende stykker jævnt på bagepladen.

  Del de to resterende stykker i halvdelen, og rul derefter hver halvdel i en lang træstamme, ca. 12 tommer. Del træstammen i tre lige store strimler. Når du har klippet og rullet og skåret begge reserverede stykker, skal du ende med 12 strimler.

  Placer to strimler på tværs som knogler oven på hvert stykke dej på bagepladen. Børst dejen med de piskede æg, bag derefter til den er blød og gyldenbrun.

  Mens det bagte brød stadig er varmt, børstes toppe med smeltet smør og drys derefter med farvet sukker.

  Vent til brødet er helt afkølet, og tjen derefter til minde om afdøde forfædre i Pan de Muertos 'hædret tradition.

  Stephanie (også kaldet Girl Versus Dough) er på vej for at spise mere slik. Jeg mener cupcakes. Jeg mener begge dele. Jeg mener ... Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil og hold øje med sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Pan de Muerto. Recetas para hacer pan de muerto (September 2020).