Usædvanlige opskrifter

Roastbeef, ristet rød peber og gedeost Panini

Roastbeef, ristet rød peber og gedeost Panini

Denne toasty grillede panini er fyldt med roastbeef, rød peber og gedeost. Den bedste sandwich, du nogensinde har!MERE +MINDRE-

2

(3-tommer) skiver ciabatta-brød

2

spiseskefulde blødgjort gedeost

1/2

ristet rød peber, skåret i strimler

Skjul billeder

 • 1

  Børst olien over en indendørs eller udendørs grill og opvarm den til medium høj.

 • 2

  Spred det meste af gedeost langs den nederste halvdel af bollen. Top med roastbeef, arugula, rød peber og resten af ​​gedeost ovenpå.

 • 3

  Anbring paninoen på grillen, og brug en støbejerns stegepande eller noget andet virkelig tungt, tryk sandwichen ned. Grill i 4 minutter.

 • 4

  Vend sandwichen over, tryk med tung genstand og grill yderligere 4 minutter, eller indtil du får gode grillede mærker, og osten er smeltet. Skiv og server!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Lag. Trykke. Grill. Inhale. Jeg tror ikke, det bliver bedre end dette. Jeg synes heller ikke, det bliver lettere end dette. Jeg synes heller ikke, det bliver mere velsmagende end dette. Jeg synes heller ikke, at det bliver grillere end dette. Jeg tror heller ikke, det bliver noget, KAN NOGEN LUKE HENE. Aaaah, paninoen. Vidste du, at panino faktisk er ental til panini? Det er! Panini er flertalsform for panino. Hvilket er en anden måde at sige, at entalformen af ​​panini er panino. Det er, hvad jeg lige sagde, undskyld. Du kan kalde det paninOMG for alt, hvad jeg holder af, for det er alt, hvad du vil være i stand til at udtale ved selv en SNIFF af dette sandwich-tårn. Og smagen? PaninIDIE. Lad os klare det! Dette er så enkelt og hurtigt, at du stadig kan binge-se dit yndlingsprogram, mens du gør det. Saml noget godt crusty brød, skiveskåret roastbeef, ristede røde peberfrugter fra en krukke, gedeost (YES) og arugula.
 • Nu kan du gøre dette på den udendørs grill og få lidt sol. ELLER, hvis du er bange for det (grillen, ikke solen. Godt, begge. Slags. Ikke rigtig. Måske) brug bare din indendørs grill. Jeg gik den indendørs rute. Og tag derefter noget SUPER tungt (som en støbejerns stegepande eller en Metallica-cd) og tryk den sammich ned. DETTE. Er så god. Du kan bare ikke forstå det. Gedosten bliver smeltende og klar, og den er bare så perfekt med roastbeef, peberfrugter og arugula. Jeg er næsten sur, det er så godt. Og BREAD. Jeg brugte et stort ciabatta-brød og skar det i 4 lige store sektioner. Jeg elsker bare tekstur og smag og det sprøde udvendige, når det er grillet og de bløde indersider alle hyggelige med gedeost. Uhg. Og disse får dig til at danse, fordi du kan ændre udfyldningerne til at være hvad du har lyst til! Forskellige greens, forskellige oste, forskellige kød, forskellige parykker. Vent, det er noget andet. Få din paninoioioio på!
 • Hold grillen i gang med disse velsmagende ristede sandwicher!

Se videoen: Opskrifter med kylling: lav en af de klassiske retter med kylling lørdagskylling. REMA 1000 (September 2020).