Nye opskrifter

Bourbon Bacon Brownies

Bourbon Bacon Brownies

Rich chokolade brownies lavet med bourbon og bacon er perfekte til fars dag eller enhver dag. MERE +MINDRE-

1

pakke Betty Crocker ™ fudge eller mørk chokolade fudge brownie mix

1/2

kop kogt, smuldret og afkølet bacon

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen i henhold til anvisningerne på pakken til og 8 x 8-tommer gryde.

 • 2

  Forbered brownie mix i henhold til pakkeinstruktionerne.

 • 3

  Fold i smuldret bacon; omrør 3 spsk bourbon.

 • 4

  Hæld brownie dej i en let smurt 8 x 8-tommer gryde. Bag som anvist på pakken (ca. en time), eller indtil et tandstikker, der er indsat to inches fra kanten af ​​gryden, kommer for det meste rent ud.

 • 5

  Fjern brownies fra ovnen og hæld straks (og forsigtigt) 1/4 kop bourbon på dem. Afkøles i køleskabet helt inden udskæring og servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Mændene i min familie er ikke interesserede i søde sager. Når de har lyst, falder det normalt ind med alt salt, som oksekød, kartoffelchips, vinger, ostedyp og bacon. Sikker på, de spiser søde fødevarer som kager eller brownies - men de hemmeligholder en pizza på siden. Når det kommer til den sødere side af tingene, er disse Bourbon Bacon Brownies dog afskåret og enhver, der elsker lækre desserter vil forelske sig i disse brownies. Denne chokoladeskabelse er den mest dekadente af alle dekadente brownies. Disse brownies er lavet med mørk chokolade, smuldret bacon og et stænk bourbon. De er ikke for svage eller smagfulde. De giver en så stærk blanding af smag i munden, du spekulerer på, om du spiser en brownie, en håndfuld bacon eller et skud af bourbon. Gode ​​nyheder, mine venner: Det er alle tre i en lækker sammensætning! Betty Crocker ™ laver en af ​​mine foretrukne mørke chokolade brownie-blandinger - tæt og fyldt med smagen af ​​mørk chokolade, men ikke alt for rig. Det er et perfekt match mellem sødme og saltet af den smuldrede bacon, der er foldet i smeten. Bourbon tilføjer en ekstra voksen smag, der hverken er sød eller salt, men stadig ekstrem rig og velsmagende. Disse er perfekte at give som en gave på fars dag. Selvom min far ville elske mig, uanset om jeg lavede disse brownies til ham eller ikke, denne fars dag, planlægger jeg at overraske ham med en række af disse. Jeg er sikker på, at han, hans knurrende mave og hans umættelige saltbehov vil være meget tilfredse!

Se videoen: Bettys Bacon Lovers Bacon Brownies (September 2020).