Seneste opskrifter

Candy Cane Jello Shots

Candy Cane Jello Shots

Hvirvlende pebermyntelag toppet med flødeskum og knuste slikrør.MERE +MINDRE-

Til det røde lag

1

konvolut ikke-aromatiseret gelatine

1/3

kop pebermyntsnaps

10

dråber rød madfarve (eller mere, hvis mørkere rød foretrækkes)

Til det hvide lag

1/2

konvolut ikke-aromatiseret gelatine

3

spiseskefulde kondenseret mælk

Skjul billeder

 • 1

  Til rødt lag: Hæld vand og sukker i en lille gryde, drys med ikke-aromatiseret gelatine, og lad det suge i et minut eller to. Varm op på medium-lav, omrør konstant, indtil gelatine og sukker opløses. Rør snaps og nok rød madfarve til for at opnå den ønskede farve. Sæt til side.

 • 2

  Til hvidt lag: Hæld vand i en lille gryde og drys med ikke-aromatiseret gelatine, og lad det bløde i et minut eller to. Varm op på medium-lav, omrør konstant, indtil gelatine opløses. Rør rom og sødet kondenseret mælk ind.

 • 3

  Anbring skudte briller i en vinkel i en muffinspande. Begynd med at ske et par teskefulde rød gelatine i hvert glas. Anbring i køleskabet, og lad det delvist størkne, ca. 20 minutter (det skal ikke længere være flydende, og du skal være i stand til let at røre ved overfladen med fingeren). Tilsæt derefter lidt af den hvide gelatine til hvert glas. Udskift i køleskab, indtil det er delvist indstillet, ca. 20 minutter. Gentag denne proces, indtil du har den ønskede mængde lag. I det sidste lag kan du sætte glasset lodret. Lad det stå helt i køleskabet yderligere 2-3 timer (eller natten over).

 • 4

  Når du er klar til servering, skal du indsætte en mini slikrør i siden af ​​hvert glas og top med flødeskum og knuste slikrør.

Ekspert tip

 • Frys al ubrugt sødet kondenseret mælk til en fremtidig opskrift.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Få din pebermynteopløsning med disse søde jelly-skud på ferie. Glem at efterlade julemandskager og mælk i julen. Han vil ELSKE disse candy sukkerrør gelé skud! Rudolph er muligvis nødt til at køre resten af ​​vejen, men du vil helt sikkert have de bedste gaver under træet. Til garnering skal du bruge hele mini slikrør og små stykker lavet ved at knuse et par stokke inde i en plastikpose. Når du er klar til servering, indsæt en mini slikrør i siden af ​​hvert glas og top med flødeskum og knuste slikrør. Ho Ho Happy Holidays !!

Se videoen: Santa Claus Jello Shots (September 2020).