De bedste opskrifter

Dobbelt Rainbow Cake Jello Shot

Dobbelt Rainbow Cake Jello Shot

Fejr med et sjovt, jello-skud med kagearoma! Lav i regnbuefarver eller et solidt for at koordinere med din festindretning!MERE +MINDRE-

1 3/4

kopper tilberedt limonade

4

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

1 1/4

kopper kage aromatiseret vodka (eller erstatning vanilje eller flødeskum vodka og et strejf af amaretto)

2

tsk sødet kondenseret mælk (op til 4 spsk er okay - brug det til at sødme efter smag!)

6

små skåle (en til hver farve)

Frostning og dryss, til pynt (hvis ønsket)

Skjul billeder

 • 1

  Hæld limonade i en lille gryde og drys med gelatine. Lad det bløde i et minut eller to.

 • 2

  Varm op under lav omrøring konstant, indtil gelatinen er opløst (ca. 5 minutter).

 • 3

  Fjern fra varmen, rør vodka og sødet kondenseret mælk ind.

 • 4

  Hæld 1/2 kop portioner i 6 skåle. Brug flydende madfarve til regnbuefarver (i dette tilfælde: rød, orange, gul, grøn, blå, violet). For en meget levende regnbue skal du bruge 4 dråber flydende madfarve til de røde, gule, grønne og blå farver. Brug 3 dråber rød og 1 dråbe gul for at få orange. For at få violet skal du bruge 2 dråber rød og 2 dråber blå.)

 • 5

  Forbered mini-muffinspanderne ved at sprøjte let med madlavningsspray og tørre dem af med et papirhåndklæde. (Dette efterlader en lille rest, som vil hjælpe med at afvikle uden at påvirke smagen eller udseendet på jello-optagelserne.)

 • 6

  Sked 3/4 tsk af den røde gelatineblanding i muffinspandens hulrum. Opbevares i køleskab, indtil det er sat, men stadig klæbrig, når du rører ved det. (Det første lag tager cirka 10 minutter, efterfølgende lag mindre, cirka 5 minutter hver.) Gentag med de resterende farver.

 • 7

  Opbevares i køleskab natten over for at lade lagene binde helt.

 • 8

  For at tjene, løsnes rundt om kanterne på hvert muffinhulrum og springer jello-skudene ud.

 • 9

  Umiddelbart inden servering skal du pyntes med en lille klat frosting og drys.

 • 10

  Kan du ikke finde en silikonepande? Voksforede papirkopper fungerer også til denne opskrift. Bare opbevares i køleskab, indtil den er fast, og når den er klar til at spise, løsnes den ved forsigtigt at klemme koppen, og derefter skal du bare skrælle papirkoppen af.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
40
Kalorier fra fedt
0
% Daglig værdi
Total fed
0g
0%
Mættet fedt
0g
0%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
0 mg
0%
Kalium
5 mg
0%
Samlet kulhydrat
2g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
1 g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • I en pasform, som jeg gerne kalder kreativ entusiasme (og andre kan kalde grandiose delirium), erklærede jeg August "Cake Month" på min blog, Jelly Shot Test Kitchen. Min egen fødselsdag i august er muligvis også kommet i spil. Uanset drivkraften har visioner af bittesmå geléskudte "kager" danset i mit hoved i flere uger, så tydeligt kunne jeg ikke undgå at lave Double Rainbow Cake Jelly Shot! Selvom jeg normalt er en klassisk cocktailfan, er der tidspunkter når en sød, sjov girly drink kun er billetten. Som sådan har jeg opretholdt et højt niveau af spænding omkring vodka med kagesmag - smagen er utroligt wienerbrødlignende - uden at tilføje en klæbrig, sirupagtig, dyster tekstur. Vodka med kagearoma er dog en ret ny udgivelse. Hvis det endnu ikke har nået hylderne i din lokale vinhandel, kan du erstatte vanilje eller flødeskum og bare et strejf af amaretto, og du er på vej til konfekture-perfektion på ingen tid! Disse små geléskud ser ud udsmykkede, men er enkle at lave - det vigtigste at huske er timingen for hvert lag. Lad hvert lag afkøle indtil det er sat, men stadig klæbrigt, når det berøres. Dette vil sikre en fast binding - dvs. lag, der holder sammen, når geléskuddene udformes. (Flere forberedelsesoplysninger følger i opskriftsinstruktionerne nedenfor.) Geléskuddene er toppet med et strejf af frosting - en klat flødeskum ville også være fantastisk - og selvfølgelig er SPRINKLES et must, uanset. Håber du nyder det!

Se videoen: Vodka Jello Shots Rainbow Watermelon Slices (September 2020).