Usædvanlige opskrifter

Ugleansigt afslører brød

Ugleansigt afslører brød

En lækker sandwichbrød med et overraskende ugleansigt indeni ... hvad et LYN!MERE +MINDRE-

1

kop mælk plus 1 æggeblomme (i alt 1 kop sammen)

3

kopper Gold Medal ™ ubleget universalmel

2 1/2

spiseskefulde sukker

2 1/4

teskefulde (1 pakke) aktiv tør gær

1 1/2

spiseskefulde usaltet smør, blødgjort

Rød, brun og gul madfarve

Skjul billeder

 • 1

  I en lille, mikrobølgesikker skål piskes mælk og æggeblomme sammen og mikrobølgeovn i 30 sekunder. Sæt til side.

 • 2

  I en stor skål eller skål med en stativblander piskes mel, sukker og gær sammen.

 • 3

  Tilsæt mælkeblanding, smør og salt og rør for at kombinere. Brug dejkrog og stativblander eller manuelt på en let melet overflade, ælt dejen, indtil den kommer sammen og er glat og elastisk, ca. 5 minutter med stativblander og 10 minutter i hånden.

 • 4

  Del dejen i tre stykker: to af samme størrelse, en ca. 1/4 af størrelsen på de to andre stykker.

 • 5

  Tilsæt rød madfarve til et større stykke, gul til det andet større stykke og brun til det lille stykke. Ælt i madfarvning enten i hånden eller i stativblander (rengør skålen grundigt mellem farverne). Anbring dejstykker i tre separate let smurte skåle, dæk dem med plastfolie, og lad dem hæve, indtil de fordobles, ca. 1 1/2 til 2 timer.

 • 6

  Stik den stegne dej ned, og vend den ud på en let melet overflade. Skær et lille stykke gul dej af og stræk det til at danne bunden af ​​dejen (den skal være ca. 7 inches lang, 2-3 inches bred). Rul to yderligere lige store stykker gul dej ud i 7-tommers træstammer for at danne resten af ​​basen. Placer begge træstammer parallelt med hinanden oven på bunden, og brug lidt vand på fingrene for at hjælpe dejen med at klæbe.

 • 7

  Skær et lille stykke brun dej af og rul det ind i en 7-tommers log. Klem den ene ende for at danne træstammen til en lang trekant, og placer den på hovedet mellem de to gule træstammer ved hjælp af vand til at klæbe om nødvendigt (dejen skal næsten ligne en hotdog og bolle på dette tidspunkt). *

 • 8

  Skær et andet lille stykke gul dej af, og rul det ud til et tyndt rektangel, der helt dækker toppen og siderne af dejen (men ikke kanterne).

 • 9

  Brug yderligere tre små stykker gul dej til at rulle ind i 7-tommers træstammer og placer dem parallelt med hinanden og ca. 1 tomme fra hinanden oven på dejen, og brug vand til at klæbe om nødvendigt.

 • 10

  Skær lidt mindre end halvdelen af ​​den røde dej af og skær det stykke i halvdelen. Rul hvert stykke ud til et tyndt rektangel, ca. 7 inches langt og 4 inches bredt. Del den resterende brune dej i halvdelen og rul hvert stykke i en 7-tommers log. Anbring en brun bjælke i midten af ​​hvert røde rektangel i længderetningen. Rul rød dej op omkring brun dej for at danne en log.

 • 11

  Anbring hver røde træstamme mellem små gule træstammer oven på dejen, og brug vand til at klæbe om nødvendigt.

 • 12

  Brug resterende stykke gul dej til at rulle ud i et tyndt rektangel, der helt dækker toppen og siderne af dejen (men ikke kanterne).

 • 13

  Brug den resterende røde dej til at rulle ud i et tyndt rektangel, der helt dækker hele dejen, inklusive kanter, ved hjælp af vand til at klæbe om nødvendigt.

 • 14

  Placer hele dejen i en let smurt 9-til-5-tommer brødform. Dæk med let smurt plastfolie eller et viskestykke, og lad det hæve, indtil det fordobles, ca. 1 til 1 1/2 time.

 • 15

  I mellemtiden forvarmes ovnen til 375 ° F. Når dejen hæves, skal du afdække og bage i 30 minutter, eller indtil den er gyldenbrun, og et termometer, der er indsat i det nederste center, registrerer 190 ° F.

 • 16

  Fjern dejen fra ovnen og brødformen, og lad den køle helt ned på køleholderen, inden du skærer den i skiver for at afsløre dit søde ugleansigt.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Du husker måske, at det nu er september, og i september mener jeg, at jeg falder. Og ved efteråret mener jeg tid til æbletærter, chai lattes, fodboldkampe, spring i bladene og bagning af ting som dette åh-så søde Owl Face Reveal Bread. Fordi hvad kunne være bedre på en kølig efterårsdag end at bage et frisk brød sandwichbrød med en overraskende ugleflade indeni, amiright? Dette brød er en tilbagevenden til tidligere år, når vi måske eller måske ikke har lagt en pandas ansigt inde i et sandwichbrød, gør mange til en "ooh!" og “ahh!” og andre coo-lignende babylyde (eller måske er jeg den eneste, der gør det mod mit brød, det ved jeg ikke). Et grundlæggende hvidt sandwichbrød er sikkert godt, men hvor er det sjovt i det? Så rul ærmerne op, få dit spil ansigt på og lav denne unikke (og må jeg også sige, lækker) opskrift. Dine venner og familie vil synes, det er en HOOT! (bah dum bum.) Forbered først dejen. Jeg gik fra den samme opskrift, som jeg brugte til pandabrødet - med nogle få mindre ændringer - hvilket resulterer i et beriget hvidt brød med en dejlig krumme og blød skorpe. Det hæver også upåklageligt godt og kan tage meget håndtering, som, som du finder ud af, er ret nyttigt. Når dejen er fuldt æltet, skal den være glat og elastisk og føles næsten som lidt mere formbar Play-Doh. Lidt hårdere end normal brøddej skal være, men perfekt til en opskrift som denne, der kræver meget formgivning. Jeg brugte gelbaseret madfarve, men regelmæssig flydende madfarve fungerer godt til at farve en af ​​de større dejstykker rødt, den anden gule og den lille brune. Du kan enten ælte farven ind i hånden, bruge en stativblander til at hjælpe dig (rense skålen mellem farver, obvs) eller som jeg gjorde, begge dele. Det kan tage noget albue-fedt at få farvelægningen inkorporeret fuldt ud, men den kommer derhen!
 • Før jeg går videre, vil jeg sige dette: At få målene rigtigt på, hvor meget dej, der skal bruges til hvert stykke, er lidt af en kunstform. Jeg kiggede lidt på det, da jeg gik igennem. Heldigvis er denne dej ret tilgivende, så hvis du ødelægger det, kan du altid dekonstruere det, du har gjort, og gøre om det med lidt skade. Efter at det er bagt, vil det ligne et normalt brød, ikke? Men når du skiver ind i det ... OWL FACE! Selvfølgelig gør øvelse mester, og jo mere du prøver dig på dette brød, jo bedre bliver afsløringen. Glad bagning!

Se videoen: Маша Капуки и машинки на пляже - все серии подрядПРЯМОЙ ЭФИР (September 2020).