Nye opskrifter

Langsomt komfur Tyrkisk middagsuppe

Langsomt komfur Tyrkisk middagsuppe

Denne "hands-off" opskrift med kun 10 minutters forberedelsestid resulterer i en lækker cremet komfortsuppe med dine yndlings Thanksgiving-smag.MERE +MINDRE-

Opdateret 10. december 2015

Lav med

Progresso bouillon

1

pund kalkun eller kyllingebryst, skåret i terninger (kan også bruge resterende kogt kalkunbryst)

1

lille gul løg, terninger

1/3

kop tørrede tranebær

3

kopper Progresso ™ kylling bouillon

2

kopper sødmælk (eller kombination af sødmælk og tyk fløde)

1/4

kop Guldmedalje ™ mel til alle formål

Skjul billeder

 • 1

  Tilsæt alle ingredienserne til langsomt komfur undtagen mælk / fløde, mel og fyld. Kog på høj i 4 timer eller på lav i 6 timer.

 • 2

  Cirka 30 minutter før suppen er færdig, bland mel og mælk og rør, indtil melet er opløst, og der ikke er nogen klumper tilbage. Tilsæt mælk / melblandingen til langsomt komfur, og rør fyldet i. Kog i yderligere 20-30 minutter, indtil suppen er fortykket, og fyldningen er færdig. Server straks.

Ekspert tip

 • Suppen bliver tykkere, jo længere den sidder, når fyldet udvides. Eventuelle rester den næste dag bliver tykkere, når fyldningen udvides. Tilsæt lidt mælk for at tynde det ud, når det opvarmes igen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne trøstende suppe er stor nok til et måltid og let at lave i langsom komfur.

  Intet siger komfort som at sidde ned til et bord spredt med en Thanksgiving fest. En stor kalkun med perfekt brunet og sprød hud, buttery sauce drizzled over fluffede kartoffelmos og fyld, en række salte grøntsager, sød tranebærsauce, en sideportion af marshmallow-slathered kandiserede yams ... listen fortsætter og fortsætter.

  Vi har alle vores yndlingstraditioner, som vi gerne vil medbringe til denne årlige efterårsfest, men mange af os tror, ​​at ingen Thanksgiving er komplet uden kalkun, kartofler, fyld og tranebær.

  Denne cremede suppe indeholder alle disse Thanksgiving-bekvemmeligheder i en let "hands off" opskrift, der tager al kræfter ud af madlavning. Bare terning et par ingredienser, smid dem i langsom komfur, tilsæt et par flere ingredienser i slutningen, og der er det: En lækker kalkunmiddagsuppe.

  Lad os komme igang!

  Tilsæt alle ingredienserne til langsomt komfur undtagen mælk / fløde, mel og fyld. Kog på høj i 4 timer eller på lav i 6 timer.

  30 minutter før suppen er færdig, bland mel og mælk og rør, indtil melet er opløst, og der ikke er nogen klumper tilbage. Kog i yderligere 20-30 minutter, indtil suppen er tyknet og fyldningen er færdig.

  Server straks. Suppen bliver tykkere, jo længere den sidder, når fyldet udvides. Tilsæt lidt mere mælk til resterne inden genopvarmning.

  God fornøjelse!

  For mere lækker komfortmad, besøg Kimberlys madblog, The Daring Gourmet.

Se videoen: SMAGER TYRKISK SLIK! - MED LIV: (September 2020).