De bedste opskrifter

Langsomt komfur Tortellini-suppe

Langsomt komfur Tortellini-suppe

Nemme ingredienser går i langsom komfur for at gøre dette lækker hyggelige måltid.MERE +MINDRE-

1 1/2

pund kyllingebryst eller lår, i terninger

3

fed hvidløg, hakket eller revet

1/2

teskefuld tørret rosmarin

1

teskefuld salt og peber

6-8 kopper lavt natrium kylling bouillon

12

ounce ost tortellini

1

kop parmesanost, revet

1/4

kop frisk persille, hakket

Skjul billeder

 • 1

  Til skålen med en langsom komfur på 6-8 liter, tilsæt kylling, gulerødder, selleri, løg, hvidløg, olivenolie, timian, rosmarin, laurbærblade, salt og peber. Giv alt en god røre. Tilsæt 6 kopper kylling bouillon; dæk og kog i 4-6 timer på høj eller 6-8 timer på lav.

 • 2

  Læg inden servering tilsættes tortellini og kog yderligere 10 minutter på High. Hvis det ønskes, skal du tilføje mere bouillon for at nå den ønskede konsistens. Når tortellini er blød, rør parmesanost, persille og citronsaft ind. Smag og krydre med salt og peber.

 • 3

  Sæt suppen i skåle, og server den med kiks.

Ekspert tip

 • Nemme ingredienser går ind i at lave dette lækker hyggelige måltid med tortellini-suppe med langsom komfur kyllingost.
 • I stedet for tortellini er du velkommen til at erstatte ravioli eller dit yndlingsudskæring af pasta.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
450
Kalorier fra fedt
190
% Daglig værdi
Total fed
21g
32%
Mættet fedt
7g
37%
Transfedt
0g
Kolesterol
130 mg
44%
Natrium
1260 mg
52%
Kalium
730 mg
21%
Samlet kulhydrat
22g
7%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
4g
Protein
42 g
A-vitamin
150%
150%
C-vitamin
8%
8%
Calcium
35%
35%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 5 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Sig appelsin! Det gør hele forskellen i denne lette hjemmelavede suppe. Dette er klassisk kyllingnudelsuppe ... kun meget mere spændende med tilføjelsen af ​​osteagtig tortellini !! Gør mig ikke forkert, jeg elsker den klassiske kyllingnudelsuppe, men nogle gange nudeldel efterlader mig bare en smule bla. Jeg er en af ​​de mennesker, der fuldt ud mener, at tilføjelsen af ​​lidt smør, lidt ost (eller måske endda lidt af begge) aldrig skader nogen. Det fik god smag, så dette fik mig til at tænke på, hvordan jeg kunne jazz op på klassisk kyllingnudelsuppe, men stadig have det simpelt, hurtigt og familievenligt. Jeg har været på et tortellinispark for nylig, så mine tanker gik i den retning. Det lød ret lækkert i mit hoved, så jeg var virkelig begejstret for at prøve denne opskrift. Det viste sig fantastisk - alle smag af kyllingnudelsuppe, men med tilføjelse af osteagtig fyldt pasta. Så lækkert! Og hvad der er endnu bedre er, at denne suppe er så let at skifte op. For at lave en vegetarisk suppe skal du udelade kyllingen og bruge tørrede linser eller bønner i stedet. Du kan også erstatte kyllingekraft fra vegetabilsk bouillon. I stedet for tortellini er du velkommen til at erstatte ravioli eller din yndlingspasta af pasta. Den perfekte koldtvejrsuppe. Server med kiks og nyd et dejligt, varmt hyggeligt måltid!

Se videoen: Tortellini selber machen. Küchenpraxis #1 (September 2020).