Usædvanlige opskrifter

Let løg vegetabilsk suppe

Let løg vegetabilsk suppe

Hjemmelavet suppe på cirka 30 minutter? Perfekt. Og det er vegetarisk.MERE +MINDRE-

1

sød løg, skåret i halve og skåret tyndt

1

(32 fl) oz. Beholder vegetabilsk bestand (uden salt tilsat)

Salt og peber efter smag

1

(11 oz) pose frosne sunde farver naturens blandingsgrøntsager

Skjul billeder

 • 1

  Varm olivenolie i en gryde over medium varme. Tilsæt løg, forårsløg og hvidløg og kog i 6-7 minutter, indtil det er blødgjort og let brunet.

 • 2

  Tilsæt grøntsagskraft, salvie og timian i gryden. For at få den nemmeste fjernelse skal du binde timian og salvie, inden du tilsætter det med køkkengarn. Dæk og lad koge i 20 minutter.

 • 3

  Smag på suppen, og krydre med salt og peber efter ønske. Rør grøntsagerne ind og dæk igen. Kog i yderligere 5 minutter.

 • 4

  Lad afkøle lidt og server derefter med smørede snefnugruller.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Mine børn elsker suppe og på tidspressede nætter, hvor jeg bare ikke kan finde ud af, hvad jeg skal spise, er en opskrift som min Onion Vegetable Soup bare billetten til et hurtigt, let og velsmagende måltid.

  Da jeg var vegetar, var den første suppe, jeg savnede, fransk løg. Da det er lavet med oksekød, var det bestemt uvegetarisk venligt. Så jeg gjorde det næstbedste: Jeg lavede en pseudo-løgsuppe med vegetabilsk lager, masser af løg og grøntsager.

  Nøglen til at få smagen lige her er at købe en god vegetabilsk bestand. Undgå dem, der er tunge med tomater og gulerødder, da det vil vride smagen i den forkerte retning. Løgene er også let karamelliserede i madlavningsprocessen, hvilket gør smagen rig og løg-y ... perfekt til enhver aften.

  Denne suppe, der serverer to voksne eller en voksen og to børn, er virkelig enkel at lave. Du starter med en sød løg, en skalotteløg og et par fed hvidløg. De koger hurtigt op i lidt olie, og derefter tilsættes vegetabilsk lager og urter.

  Denne blanding koger i 20 minutter, og derefter tilsættes salt, peber og frosne grøntsager og koges i nogle få minutter til. Afkøl det bare lidt, og du er helt klar til at servere.

  Hvad er din yndlings hurtige suppe?

  Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

Se videoen: ТЕФТЕЛИ в СЛИВОЧНОМ СОУСЕ. Нежные и очень вкусные. Быстрый РЕЦЕПТ. MEATBALLS in CREAM SAUCE. ENG SUB (September 2020).