Traditionelle opskrifter

Kæreste Marshmallow Marengs Pie

Kæreste Marshmallow Marengs Pie

En cremet, lys og fluffy lyserød tærte i lag toppet med jordbærhjerter og drys til Valentinsdag.MERE +MINDRE-

Opdateret 3. maj 2017

Graham Cracker Crust

1 1/2

kopper graham cracker krummer (fra 10-12 hele graham cracker ark)

6

spiseskefulde smør, smeltet

Fyldning

8

oz flødeost, blødgjort

2

kopper marshmallow fluff, delt

1 1/2

kop kraftig flødeskum

Betty Crocker ™ lyserød madfarve i neongel

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Kombiner graham cracker krummer, brunt sukker, kanel og salt i en skål. Brug dine fingre til at blande alt sammen, og sørg for at bryde klumper af brunt sukker.

 • 2

  Tilsæt smør og rør for at kombinere. Tryk ned i bunden og op ad siderne af en 9-tommers tærteplade. Bages i 8-10 minutter, indtil duftende og gyldenbrune rundt om kanterne. Afkøles i 30 minutter ved stuetemperatur og derefter i 30 minutter i køleskabet.

 • 3

  For at gøre fyldet piskes flødeosten med 1 kop skumfidus. Pisk kraftig flødeskum til bløde toppe. Fold 1/3 af den flødeskum i flødeostblandingen. Spred ostekageblandingen i et jævnt lag over skorpen.

 • 4

  Varm resterende 1 kop marshmallow-fnug med høj effekt i mikrobølgeovnen i 15 sekunder. Rør, indtil det er glat. Pisk marshmallow fluff i resterende flødeskum.

 • 5

  Reserver ca. 1 kop fløde og farv resten lyserødt ved hjælp af Betty Crocker ™ lyserød neongel madfarve. Spred den lyserøde marengs i et jævnt lag over ostekagelaget.

 • 6

  Chill pie og den reserverede fløde i mindst 4 timer.

 • 7

  Inden servering skæres jordbær i skiver og skæres skiverne i hjerteformer ved hjælp af en lille cookie cutter. Arranger hjerter, med spidsen indad, omkring kanten af ​​tærten.

 • 8

  Placer en dukke eller rør den reserverede creme i midten af ​​kagen og kast på nogle hjertesprinkler.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
350
Kalorier fra fedt
210
% Daglig værdi
Total fed
24 g
37%
Mættet fedt
14g
71%
Transfedt
1 g
Kolesterol
70 mg
23%
Natrium
200 mg
8%
Kalium
120 mg
3%
Samlet kulhydrat
32g
11%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
20 g
Protein
3g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
25%
25%
Calcium
6%
6%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Denne lagdelte no-bake cheesecake og marshmallow pie er en sød godbid for nogen, du elsker.Valentins dag medfører sødme i os alle. Den ene specielle dag gør vi vores bedste for ikke kun at give dejlige gaver til vores kære, men også at være ekstra søde over for dem. Da jeg kan lide at bage, præsenterer jeg normalt de specielle mennesker i mit liv en gave fra mit køkken. I år har jeg lavet dem smukke Sweetheart Marshmallow Meringue Pies. Tærterne er lavet på en graham cracker skorpe, derefter toppet med et lag uden bagning af ostekagefyldning og et lag lyserød marshmallow flødeskum. For at dekorere tærterne har jeg skåret hjerter ud af jordbær, arrangeret dem omkring kanten af ​​kagen og derefter tilsat lidt hvid marshmallow flødeskum og nogle hjertesprinkler. Tærterne ser smukke ud og smager sødt - hvilket er perfekt til den ferie, der fejrer kærlighed! Server et stykke af denne søde lille tærte til din kæreste!

Se videoen: Mary Berrys Easy Lemon Meringue Pie (September 2020).