Traditionelle opskrifter

Rainbow Cheesecake

Rainbow Cheesecake

Den eneste ting bedre end hjemmelavet ostekage er hvirvler af hjemmelavet ostekage i alle regnbuens farver. Det er den slags ostekage, der ikke behøver topping.MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

Skorpe

2

kopper fint knuste Graham-kiks

1/2

teskefuld kanel

6

spiseskefulde usaltet smør, blødgjort

Fyldning

4

pakker (8 ounce hver) flødeost, stuetemperatur

1

hver af flydende madfarver (blå, gul, grøn, rød)

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen 350 ° F. Inden du kommer i gang med skorpen, skal du pakke en 9-tommers springform i et par lag folie for at sikre, at panden forbliver vandtæt under bagning. Pas på ikke at rive folien, ellers kommer der vand ind i panden og ødelægger din ostekage.

 • 2

  Bland knuste grafamkiks, 2 spsk sukker, 1/2 tsk kanel og en knivspids salt sammen i en skål. Tilsæt smør og bland med rene fingre, indtil der dannes krummer i ærtestørrelse. Tryk hele Graham cracker-blandingen i den forberedte springform. Tip: For at få en flad, jævn skorpeoverflade skal du trykke hårdt ned med den flade bund af en målekop.

 • 3

  Bag skorpen i 10 minutter på et lavt ovnstativ. Fjern fra ovnen, og lad den afkøle helt, inden du tilsætter fyldet. Drej ovnens temperatur ned til 325 ° F.

 • 4

  For at fylde skal du skære flødeost i stykker og føje til en blandeskål. Pisk til glat, ca. 4 minutter. Tilsæt derefter 1 1/3 kopper sukker, og fortsæt med at slå, indtil det er glat igen, yderligere 4-5 minutter. Derefter tilsættes vanilje, salt, creme fraiche og tung fløde; slå indtil glat. Tilsæt 1 æg ad gangen, og slå kort mellem hvert æg.

 • 5

  Når blandingen er godt kombineret og meget glat, opdeles den jævnt i 6 retter. Tilføj madfarve til hver skål for at få de ønskede farver. (Rød = 25 dråber rød, Orange = 18 dråber gul + 6 dråber rød, Gul = 18 dråber gul, Grøn = 18 dråber grøn, Blå = 18 dråber blå, Violet = 18 dråber rød + 12 dråber blå)

 • 6

  Hæld farvede blandinger i afkølet skorpe. Start med rød påfyldning, og hæld den langsomt midt i skorpen. Fortsæt med at bygge regnbuen ved at hælde fyldningerne direkte i midten. Dette vil skabe lag, så hver skive har noget af hver farve.

 • 7

  Placer ostekage i en bageplade på ovnstativet, og fyld bagepladen med kogende vand ca. 1 tomme op på siden af ​​springformen. Bages ved 325 ° F i vandbadet i 1 time og 40 minutter til 1 time 50 minutter eller indtil den er sat, men jiggler stadig lidt 2 inches fra kanten. Hvis ostekagen begynder at brune ovenpå, skal du dække løst med folie i løbet af de sidste 5 minutters bagning.

 • 8

  Sluk for ovnen, åbn ovnlågen, og lad kagen køle af i ovnen i 1 time. Køling langsomt hjælper med at forhindre toppen af ​​kagen i at revne. Pak derefter skålen løst i folie (så folien ikke rører ved toppen af ​​kagen) og afkøles i mindst 4 timer før servering.

 • 9

  Når du er klar til at fjerne kagen fra panden, skal du køre en ren smal kniv langs den indvendige kant for at løsne siderne af ostekagen fra panden. Fjern folien, lås fjederen op, og løft den ydre ring forsigtigt af.

 • 10

  Serveres alene eller med en simpel frugtsauce, som kirsebær eller hindbær. Selvom denne ostekage er så rig og cremet, at den virkelig ikke har brug for topping.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
450
Kalorier fra fedt
300
% Daglig værdi
Total fed
34g
52%
Mættet fedt
19 g
94%
Transfedt
1 g
Kolesterol
145 mg
48%
Natrium
300 mg
13%
Kalium
150 mg
4%
Samlet kulhydrat
30 g
10%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
24g
Protein
6g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
10%
10%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 1 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Der er en skjult hemmelighed til denne Rainbow Cheesecake opskrift. En overraskelse. Og nej, overraskelsen er ikke de fantastiske regnbuelag, der vises på hver skive kage. Overraskelsen er, at det er den bedste ostekage, du nogensinde vil spise. Udover at være smuk, er den silkeagtig, glat, let og velsmagende alt sammen på samme tid. Det er den slags ostekage, der ikke behøver topping. Ulempen ved at lave denne fantastiske ostekage fra bunden er dog, at det tager cirka 8 timer at lave. Så planlæg i overensstemmelse hermed! Du får brug for en springform, som er den eneste måde at få kagen til at forme korrekt. Du skal også sørge for, at din springform er vandtæt, fordi du faktisk skal bage denne kage i et vandbad. Dog er du ikke bange for det. Dette er ikke svært. Tag bare et par lag folie og pakk den forsigtigt rundt i panden i begge retninger. Fold det forsigtigt rundt om kanterne, indtil det passer tæt mod panden. (Pas på ikke at rive folien.) Nu behøver du selvfølgelig ikke gøre hele regnbuens ting. Hvis du udelader det, vil du stadig have en meget fantastisk standardfarvet ostekage, der vil wow dine gæster. Og ja, jeg er klar over, at regnbuen faktisk har syv farver, men for denne skål er det ret umuligt at se forskellen mellem violet og indigo. Så seks vil gøre! Når du har blandet dine farver, skal du hælde dem i den tilberedte gryde med skorpen i en logisk rækkefølge, som for mig var: rød, orange, gul, grøn, blå, lilla. Tricket er at hælde hver farve lige i midten af ​​skålen. Dette får dem til at sprede sig jævnt, så hver skive har alle lagene! Når den er færdig med bagning, er målet at køle den ned så langsomt som muligt, så kagen ikke knækker meget. Den bedste måde at gøre dette på er at slukke for ovnen, knække døren lidt og lade den køle af i vandbadet inde i ovnen i cirka en time. Når det kommer ud, skal du fjerne det fra vandbadet, dække det løst med folie og opbevare det i køleskabet i mindst 4 timer.
 • Der er ingen tvivl om, at dette tager noget tid. Men det er et rigtig sjovt projekt, og det belønner dit arbejde med en perfekt ostekage.
 • • Mini Oreo ™ Cheesecake Bites • No-Bake Dulce de Leche Cheesecake • Hvid russisk Cheesecake Cookie Bars • Mini Honey Nut Cheerios ™ Cheesecakes • Brownie S'mores Cheesecake

Se videoen: 4 Colorful Birthday Cake Ideas. Tastemade (September 2020).