Nye opskrifter

Paleo Brød

Paleo Brød

Let at skære, absolut lækker, paleo “hvidt brød” lavet med cashewsmør og kokosmel - ikke en smeltet mel involveret!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2017

1 1/2

teskefulde bagepulver

1

spiseskefuld æblecidereddike

1/4

kop kokos eller mandelmælk

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F.Kombiner alle ingredienser i en stor stativblander, indtil du er let og meget godt blandet. Hæld i en godt smurt eller pergamentforet 8,5 x 4,5 tommer brødpande.

  • 2

    Bages i 30-37 minutter, eller indtil brødet er gyldentbrunt og et tandstikker kommer rent ud.

  • 3

    Afkøles helt inden udskæring.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Der er mange paleo-brødopskrifter derude. De fleste af dem er underlige. Du kan stole på mig på denne, for jeg er gået færdig og været paleo i næsten 6 rotationer af solen. Og de fleste af dem har set mig trække mig tilbage for aldrig at spise brød againness. Bare fordi hvem ønsker at jage tapiokamel og pilrodsnuggets nuggets bare for at de kan lave et mægtigt brød af tungt mandelmelbrød, der smager som en mursten? Nå, ikke mig. Jeg elsker brød. Men kun når det smager som brød. Og ligner brød. Og tygger som spiselige ting. Og er lavet med ingredienser, som jeg faktisk kan finde på en, min hektiske efterarbejde 17:00 løber til købmanden. Kan du lide mig? Alt paleo og sånt, men at tro på, at det betyder, at livet er lettere, når du simpelthen lader alle dine brøddrømme dø? Undtagen. Vent. Jeg lavede helt paleo-brød i denne uge. Og det var blødt og skivedygtigt og strålende ømt. Og det krævede mindre end 7 ingredienser, som alle sidder i butikshylderne lige. Dette. Meget. Minut. Tjek denne ingrediensopstilling. Det er så grundlæggende, selv et nyt college-barn, der lever på paleo ramen, kan udtale disse ingredienser. Cashew smør. Æg. Skat. Og nej. Der er ikke sådan noget som paleo ramen. Se, hvor let dette er: ingredienser = blanding. Det er det. Sådan laver du dette brød. Nemme ingredienser, kastet i en mixer og blandet indtil glat. Hældes derefter i en brødpande og bages. Tjek farven på det brød. Det er IKKE farven på sort og råt rug. Det har ikke den plettede struktur af massiv mandelmandel. Det er bare gyldent og blødt og tigger om en udskæring. Tag en skål jer. Grok vil have dig til at lave dette brød. Han vil naturligvis også have dig til at mælke din hulehøne og servere den med hulebutter. Og selvfølgelig. Del det gerne med venner. Fordi hver paleo-spiser fortjener godt paleo-brød. Og disse ting er måske bare det bedste, du nogensinde har lavet!

Se videoen: Hvordan man laver ketobrød (September 2020).