Nye opskrifter

Soba Noodle Madkasser

Soba Noodle Madkasser

En simpel soba nudleret lavet med sund edamame, sukker snap ærter og gulerødder er en perfekt frokost til børn og voksne. MERE +MINDRE-

1/2

kop sukker snap ærter, halveret

1

spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie

Skjul billeder

 • 1

  Kog edamam i kogende vand i ca. 4 minutter. Tilsæt snapærterne og kog 1 minut mere. Brug en edderkop eller en ske med ske, fjern den fra vand og læg den til side.

 • 2

  Tilsæt soba nudler og kog indtil al dente, ca. 6 minutter. Tøm og skyl under koldt vand.

 • 3

  I en medium skål piskes sojasovs, olie, brunt sukker, limejuice og forårsløg. Tilsæt soba-nudler, edamame, snap-ærter og gulerødder i skålen og kast dem til dressingen med dressingen.

 • 4

  Opdel i 2 små to-go containere og pakk dem i en madkasse til dine børn. * Pynt med koriander eller jordnødder, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg er ked af det, men blev ikke børnene bare UDEN FOR SKOLEN? Jeg ser alle disse reklamer, der går tilbage til skolen, omkring # 2 blyanter og notesbøger og farveblyanter og saks, og jeg kan godt lide at LUKTE forsyningerne. På en god måde. En frisk æske farveblyanter? Mmmm. Og blandingen af ​​bly og træ i blyanter? Seriøst yum. Oh! Og Elmers lim! Få dette, en gang på college smurte jeg lim over hele mit ansigt på en fest, lod det tørre og gik derefter op til en sød dreng og smilede virkelig, virkelig stort. Mit hele ansigt knækkede og krusede, og det var IKKE sødt. Men jeg fik helt sikkert et halvt spark ud af det. Du er ligesom, DET FORKLARER SÅ MEGET. Lad os lave nogle super enkle soba-nudler i frokostboks-stil til kiddoer! Jeg holdt dette temmelig mildt, med unge smagsløg i tankerne, men på alle måder, hvis dine små graver krydderiet, skal du tilføje nogle sriricha sauce af sambal oelek. Og få dem til at stave sambal oelek. Afhængigt af hvor meget dine munchkins spiser, vil du måske justere ingredienserne, men jeg regnede med, at et soba-nudelpakke ville give to børn. Opdel det blandt børnenes skolecontainere, og de er dybest set sæt for livet. Farverige grøntsager, sunde boghvede soba-nudler og en skøn lime-dressing. Dine børn er så hip. Dette er bare i tilfælde af, at du har brug for at se det i madkassen. Og ja, min var helt Annie. Vil du lave noget af det? Nu vil jeg tilbage i skole.

Se videoen: How To Make Homemade Soba Noodles - How To (September 2020).