Nye opskrifter

Sådan steges græskarfrø

Sådan steges græskarfrø

Den perfekte snack til udskæring af græskar og til Halloween kostumer!MERE +MINDRE-

Opdateret 4. oktober 2017

Skjul billeder

 • 1

  Skær toppen af ​​græskar. Brug en stor ske til at skrabe indersiden af ​​græskar, fjerne papirmasse og frø til en skål.

 • 2

  Vælg frø fra græskarpulp, placer frøene i en separat skål. Skyl eventuel resterende papirmasse af frøene.

 • 4

  Spred frø på papirhåndklæde for at tørre, og tør derefter med ekstra papirhåndklæde.

 • 5

  Spred tørrede frø på bageplade og dryp med olie, bland frø for at jævnt belægge med olie. Smag til med salt og peber.

 • 6

  Bages i 25-30 minutter, indtil den er let gyldenbrun. Lad afkøle og server!

Ekspert tip

 • Hvis du bruger det samme græskar til dekorative formål, skal du sørge for at skære græskarstoppen med spidsen af ​​din kniv vinklet til midten af ​​græskaret. Hvis du producerer et vinklet snit, vil pumpetoppen hvile tilbage på græskaret uden at falde gennem hullet.
 • Hvis du ønsker at undgå rodede hænder, skal du bære handsker, mens du fjerner papirmassen fra græskaret og frøene fra papirmassen.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Græskarfrø er en let og lækker efterårsbehandling. Jeg ved ikke om jer, men når det kommer til udskæring af græskar, er der en ting, jeg holder af, og det er ikke udskæring af græskar ... Det er frøene! Det kan det være lidt smerte ved at plukke alle frøene ud, men de er det hele værd, når du snacker på de gyldenbrune, sprøde, lækre små ting! Når oktober ruller rundt, og jeg tænker på Halloween, laver kostumer og udskærer græskar, de sidste to ting gøres normalt med den ene hånd - da min anden hånd har travlt med at grave i en skål græskarfrø og fylde mit ansigt. Det er måske ikke produktivt, men det er lækkert! Selvom det kan være lidt kedeligt, er det nemt at stege græskarfrø. Start med at vælge et græskar i pæn størrelse i håb om at det giver dig masser af frø. Tag derefter dit værdsatte græskar hjem og kom til udskæring! Start med at skære rundt om stænglen på græskaret. Hvis du skal lave en Jack-O-Lantern, skal du sørge for at skære toppen med din kniv i en vinkel med spidsen peget mod midten af ​​græskaret (hvor stammen er). Ved at skære i en vinkel skaber du en græskarplade, der ikke falder inde i græskaret. Når du har skåret toppen af, skal du tage en stor ske og skrabe rundt om græskarets kanter og fjerne al papirmasse og frø . Når al papirmasse er fjernet, skal du begynde at plukke frøene fra papirmassen. Dette kan blive lidt rodet, så tag gerne nogle latex- eller plasthandsker på! Pluk alle frøene ud i en separat skål, skyl dem rene, læg dem på et papirhåndklæde og dabb dem med et andet papirhåndklæde, indtil de er tørre. Forvarm ovnen til 375 ° F. Dump frøene på et bageplade og drys med olivenolie, bland olien i frøene og spred dem ud. Du er velkommen til at krydre dem med de krydderier, dit hjerte ønsker, men denne gang holdt vi det grundlæggende og krydret med noget salt og peber. Når din ovn er forvarmet, skal du placere frøene i ovnen og stege dem i ca. 25-30 minutter, indtil de er gyldenbrune. Når de er brændt, skal du fjerne dem fra ovnen, lade dem afkøle og servere!

Se videoen: Film 5. Græskar på 6 forskellige måder. GoCook by Coop (September 2020).