De bedste opskrifter

Brændt Rabarber Shortcake

Brændt Rabarber Shortcake

Dette twist på traditionel shortcake bruger rabarber i stedet for jordbær.MERE +MINDRE-

Til Shortcake

2 1/3

kopper Original Bisquick ™ mix

3

spiseskefulde sukker

Skjul billeder

 • 1

  Rengør og hugg rabarber i bitstykker.

 • 2

  Bland Bisquick, mælk, smør og sukker i en stor skål, indtil det bare er kombineret. Pas på ikke at blande for meget.

 • 3

  Smid rabarber og sukker sammen i en mellemstor skål og lad det sidde i 15-20 minutter, mens juice begynder at danne sig og sukker opløses.

 • 4

  Mens rabarber er makrerende, skal du dele dejen i 6 lige store dele og falde ned på det ikke-smurte kiksark. Top med sukker, hvis det ønskes. Bages i 10-12 minutter ved 425 ° F. Lad afkøle, mens du ristede rabarber.

 • 5

  Drej ovnen ned til 400 ° F. Placer rabarber i en ovnfast pande / stegepande. Dæk med folie og i 15 minutter. Fjern folien og steg i yderligere 5 minutter.

 • 6

  Skær shortcaken i to, fyld med rabarber og flødeskum, og server.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Ingen dessert siger sommer mere end shortcake. Nu, mens de fleste mennesker tænker på jordbær shortcake, går jeg en lidt anden rute med en anden sommerklammer: rabarber. Ristet Rabarber Shortcake, for at være nøjagtig. Min familie voksede op og var delt over hvad der gjorde shortcake til en shortcake. Min far og brødre kunne virkelig godt lide de svampede disklignende shortcakes, mens min mor og jeg foretrak kiks-typen. Min mor har altid lavet dem med Bisquick, og sådan laver jeg dem stadig i dag. Rabarber er naturligt tærte, så en hel del sukker skal med. Så se ikke mængden af ​​sukker i opskriften og tænk "Hvad ?!" Jordbær er søde, rabarber er jo ikke. I sidste ende får du en lækker og perfekt sød dessert.

Se videoen: Strawberry Shortcake Berry Big Harvest 1-Hour compilation Berry Bitty Adventures (September 2020).