Usædvanlige opskrifter

Winter Berry Punch Jello Shots

Winter Berry Punch Jello Shots

Et jello-shot i punch-stil, smagfuldt med bær og hyldeblomstlikør.MERE +MINDRE-

2

pints bær (blandet eller brug dine favoritter)

1/3

cup crème de cassis (hindbærsnaps eller Chambord fungerer også!)

1/3

kop St-Germain ™ likør hyldeblomst

4

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

Skjul billeder

 • 1

  I en medium skål skal du blande halvdelen af ​​de blandede bær (eller smadre med bagsiden af ​​en træske, hvis du ikke har en cocktail-muddler). Tilsæt citronskal og spiritus, rør og sæt til side.

 • 2

  Hæld ingefærøl i en gryde, og drys med gelatinen. Lad det bløde i et minut eller to. Varm over svag varme under konstant omrøring, indtil gelatine er opløst (ca. 5 minutter). Fjern fra varmen.

 • 3

  Sil bær / væskeblandingen, og tryk på det faste stof for at fjerne al væsken. Rør ind i gelatineblandingen.

 • 4

  Hæld i ønsket pande eller form. Opbevares i køleskab, indtil det er helt indstillet (ca. 4 timer).

 • 5

  Træk den indstillede gelatine væk fra siderne af formen med fingrene for at udforme den. Dyp formen i varmt vand i ca. 10 sekunder. Vend på serveringspladen, og giv formen lidt rystelse. Hvis det er nødvendigt, vend tilbage til vandet i et sekund eller to, og gentag processen.

 • 6

  For at servere, pynt med de resterende bær og lad gæsterne skære skiver af.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Ah, punch - den flerårige festlige forfriskning af receptioner og Ladies Aid-møder. Altid en fast inventar på familiesammenkomster og husfester, der findes punch nu på cocktailmenuerne i smarte barer og restauranter, er regaleret på tryk (bogen Punch: The Delights (and Dangers) of the Flowing Bowl af David Wondrich er på min vinterlæsningsliste) og sprøjtede på tværs af cocktailwebsites og blogs. Denne uge sprang jeg på vognen med Winter Berry Punch Jelly Shots. Den flydende version af cocktailen dukkede op i en New York Times for et par år siden. Jeg er en pushover for enhver cocktail med St. Germain ™ (en hyldeblomelikør) som ingrediens, og foretrækker meget denne lette, søde tærte punch frem for de fleste versioner af brun spiritus. Jeg ændrede opskriften lidt længere til jelly shot-versionen og subbede i ingefærøl til rosenchampagnen (så vi ikke alle flyder væk i en tåge med punchjelly!). En form blev brugt til at sætte punchgeléen. Hævet med bær gør punchgeléen til et smukt centerpiece. På en eller anden måde minder udskæring af skiver fra den udsmykkede formede form mig om kævningsstans ud af de tilsyneladende bundløse krystalskåle. Jeg brugte en 3-kop volumen mini-bundt-pande til denne opskrift. Den tjener ca. 18. Bemærk, at jeg var nødt til at lægge formen i varmt vand i ca. 25 sekunder for at udforme - gryden var ret tung og tog tid at varme op. Opskriften kan også sættes i en 8 ”x 8” eller 9 ”x 9” glas eller ikke-reaktiv metalpande og skæres i terninger. Happy Punching!

Se videoen: How to Make Jolly Rancher Jello Shots Recipe (September 2020).