De bedste opskrifter

Drue valnød salat

Drue valnød salat

En frisk dessert salat med smukke røde og grønne druer. Sødet flødeost, valnødder og brunt sukker gør denne salat dekadent!MERE +MINDRE-

ByGirl, der spiste alt

Opdateret 26. december 2014

Ingredienser

2

kg røde frøfrie druer

2

kg grønne frøfrie druer

1

(8 ounce) pakke flødeost, blødgjort

1

kop hakkede valnødder eller pekannødder

Trin

Skjul billeder

 • 1

  Skyl druer og tør dem tørre. Bland blødgjort flødeost, creme fraiche, hvidt sukker og vanilje i en stor skål. Tilsæt druer til flødeostblandingen og rør grundigt for at belægge. Overfør til serveringsskål.

 • 2

  Drys brunt sukker over drueblandingen. Dæk og afkøles, indtil den er klar til servering. Læg inden servering drys nødder ovenpå.

Ekspert tip

 • * Jo længere du køler, jo mere smelter smagene, og det brune sukker opløses i sauce. Du kan køle det op til 24 timer.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg har ikke altid været en frugtelsker. I et hus med ti børn virkede det som om der altid blev spildt en slags frugt og derefter knust på køkkengulvet. Jeg kan huske flere gange, at jeg var den heldige, der rent faktisk trak den knuste drue.

  Sandsynligvis indtil efter jeg blev gift, var frugt og jeg stadig ikke venner. Men for et par år siden fandt jeg en helt ny kærlighed til det. Nu spiser min familie og jeg masser af frugt og bogstaveligt talt går igennem pund druer om ugen.

  Denne drue valnød salat klæder regelmæssige gamle druer op og gør dem til en fabelagtig dessert salat. Det er cremet og dekadent… men alligevel forfriskende og let på samme tid!

  Det er den tid på året, hvor dessert salater er den friske afslutning, som vi vil have til et måltid. Denne druesalat har smukke farver med de lysegrønne og røde druer. Den er dækket af en flødeost og creme fraiche og derefter toppet med lidt brunt sukker og hakkede valnødder. Teksturerne og smagene er sådan en perfekt kombination.

  Lys op: Der er mange måder at lysne op på denne valnøddesalat. Prøv at bruge fedtfattig flødeost eller let creme fraiche i dressingen til en sundere version af denne dessert. Jeg lover dig, at du ikke engang kan se forskellen.

  Christy sluttede sig til Tablespoon-teamet for at dele sine opskrifter og inspirere sjov til familiens mad. Se hendes Tablespoon-medlemsprofil for fantastiske nye opskrifter!

Se videoen: Blomkålssalat - den bedste opskrift på salat med blomkål, mandler og æbler (September 2020).