Usædvanlige opskrifter

Shamrock Pizza Firkanter

Shamrock Pizza Firkanter

Må irernes held være med dig, når du spiser disse pizza-firkanter med toppe.MERE +MINDRE-

Opdateret 29. december 2014

1

(13,8 oz) kan Pillsbury ™ nedkølet klassisk pizzaskorpe

4

ounce (4 spsk) flødeost, blødgjort

1/2

tsk hakket hvidløg

1

teskefulde italienske krydderier

3

kopper strimlet mozzarellaost

1

stor grøn paprika

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen i henhold til pakkens anvisninger, og tryk pizzaskorpen ned i et stort kiksark (12x18 tommer), der er sprøjtet med madlavningsspray. Forbag ​​pizzaskorpen i ca. 5 minutter, tag derefter pizza ud af ovnen.

 • 2

  Mens pizza forudbages, skal du i en lille gryde tilføje pizza sauce og flødeost og koge på medium varme. Når flødeost er smeltet og inkorporeret med pizza sauce, tilsættes hvidløg og italienske krydderier.

 • 3

  Skær grøn paprika vandret for at lave 6 tynde shamrockformer.

 • 4

  Spred blandingen af ​​pizzasauce jævnt over tærskorpen og top med mozzarellaost. Afslut pizzaen ved at placere de 6 skiver grøn paprika oven på mozzarellaen, jævnt fordelt.

 • 5

  Bages i 9-11 minutter, eller indtil osten er smeltet og skorpen er gyldenbrun. Skær i 6 firkanter med hver firkant indeholdende en shamrock.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Tillykke St. Patrick's Day!

  St. Patrick's Day får mig til at tænke grønt. Normalt starter jeg morgenen med at hilse mine børn med en "top of the morning to you" i min bedste irske accent. Så serverer jeg dem en morgenmad med grønne æg og skinke og grøn mælk at drikke. Selvom de sandsynligvis synes, at jeg er lidt skør, er de ret forbløffede over alt det grønne, men nægter at spise det på samme tid.

  Da jeg ikke vil have dem, der sulter hele dagen, tænkte jeg, at jeg skulle lave noget, jeg ved, de vil spise - pizza - med lidt irsk flair. Disse Shamrock Pizza Firkanter er et twist på traditionel pizza med en cremet sauce og toppet med grøn paprika shamrocks.

  Denne pizza har alle farverne på Irlands flag - orange, hvid og grøn. Flødeost tilsat pizzasauce gør det til en orange skygge, tilsæt lidt hvid mozzarella og top det med levende grønne peberfrugter, og du er klar.

  Disse Shamrock Pizza-firkanter er et hurtigt og let måltid ved hjælp af en Pillsbury-pizzaskorpe. Det giver mig mere tid til at sørge for, at mine uartige små leprechauns ikke kommer ind i noget ondt.

  Bring lidt held o 'irerne hjem til dig med disse Shamrock Pizza-firkanter!

  Christy sluttede sig til Tablespoon-teamet for at dele sine opskrifter og inspirere sjov til familiens mad. Se hendes Tablespoon-medlemsprofil for fantastiske nye opskrifter!

  Hvilke grønne fødevarer kan din familie lide på St. Patrick's Day?

Se videoen: Pizza (September 2020).