Seneste opskrifter

Churro Wontons

Churro Wontons

Sprøde små wontonbider med glat flødeost indvendigt og masser af sød kanelsukker på ydersiden. De ligner kinesisk takeaway og smager som churros - tal om multitasking!MERE +MINDRE-

Opdateret 16. august 2017

1

kvart vegetabilsk olie til stegning

4

oz flødeost, blødgjort

Karamelsovs til servering

Skjul billeder

 • 1

  Tilsæt stegolie i en stor gryde og opvarm til 350 ° F ved hjælp af et frituretermometer for at sikre korrekt temperatur. I en lille skål piskes æg og 1 spsk vand sammen for at danne en ægvask. Sæt til side.

 • 2

  Arbejd med en wontonindpakning ad gangen, tilsæt en lille skefuld flødeost til midten.

 • 3

  Børst wontonindpakningens kanter let med ægvask. Bring kanterne på wonton sammen øverst, og klem for at forsegle godt.

 • 4

  Når wontons alle er formet, steges de i portioner i ca. 2 minutter, indtil de er gyldenbrune. Fjern wontons fra frituregryden og lad hvile på et papirhåndklæde eller rist for at dræne.

 • 5

  Så snart de kommer ud af frituregryden, drys wontons generøst med en blanding af kanel og sukker.

 • 6

  Drys wontons let med karamelsauce, og server ekstra karamel på siden til neddypning.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Churro er en af ​​mine foretrukne street food snacks. Stegt indtil sprød med et sejt interiør, det er sådan en lækker godbid. Men churros er vanskelige at lave derhjemme, fordi du har brug for en bestemt slags dej, og du har også brug for en god ekstruder for at få den rigtige form og struktur. Den gode nyhed er, at vi kan komme meget tæt på originalen ved hjælp af wontonindpakninger! Hvis du nogensinde har bestilt flødeost wontons fra kinesisk takeout, vil disse se velkendte ud, men med et churro-touch. At forme wontons er meget lettere, end du måske tror. Føj bare en lille skefuld flødeost til midten af ​​din indpakning, og pensl derefter indpakningen med ægvask, så den forsegler godt. Klem kanterne af indpakningen op mod toppen for at skabe en slags stjerneform. Gentag med alle wontons! Jeg prøvede at bage et parti af disse uden held. Du skal stege dem, hvis du vil have dem til at være sprøde og perfekte og holde deres form. Varm bare din olie op til 350 ° F og dunk dem ind. De steger virkelig hurtigt! To minutter skal gøre tricket. Når wontons kommer ud, lad dem dræne et sekund, men drys dem generøst med kanelsukker, før de køler helt ned, så det klæber godt. Drys lidt karamelsovs over toppen lige før servering (plus mere på siden for godt mål).

Se videoen: Wonton Cup Appetizers (September 2020).