Traditionelle opskrifter

Guinness Ice Cream med kringle kopper

Guinness Ice Cream med kringle kopper

En velsmagende flødeis med Guinness serveret i hårde kringle skåle.MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2017

Kringler

1

tsk aktiv tør gær

2

spiseskefulde smør (smeltet)

Flødeis

1

(1-liter) pakke fedtfri tørret mælk

1/8

tsk guargummi (valgfrit)

Skjul billeder

 • 1

  Lav kringlerne: Bland det varme vand med gæren og lad det sidde i ca. 10 minutter, indtil det er skummende. Rør resten af ​​ingredienserne ind og ælt derefter med dine hænder i ca. 10 minutter, indtil de er glatte. Dæk og lad hæve i en time. Rul dejen tynd ud og skær runder ud.

 • 2

  I mellemtiden koges en gryde med vand med 1/4 kop bagepulver. Dyp dine runder i det kogende vand i ca. 30 sekunder hver. Pensl med ekstra smeltet smør og top med kringlesalt. Vend en mini-muffinsform på hovedet og tryk den smørede side af kringlen rundt på en af ​​muffinspletterne. Fortsæt med resten af ​​runderne. Bages ved 350 ° F i cirka 45 minutter, indtil den er brunet og sprød.

 • 3

  Lav isen: Hæld flaskerne med øl i en gryderet og tænd for svag varme. Du vil have denne dampende, men ikke engang rigtig kogende. Lad dette reducere i ca. 2 timer fra 3 kopper til ca. 1/4 kop. Hvis du bringer varmen for meget op, bliver den bitter.

 • 4

  Bland mælk, fløde, sukker, salt og guinness i en gryderet. Lad det dampe, men prøv ikke at koge det igen. Fjern fra varmen. Pisk mælkepulver, guargummi og vanilje ind. Lad det køle helt af, inden det fryses i din ismaskine i henhold til producentens anvisninger.

 • 5

  For at servere skal du skaffe lidt is i kringleskålen og top med lidt chokoladesauce og lidt mere kringlesalt.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Øl og kringler er gået sammen siden de dage, hvor bareejere uddelte gratis kringler for at gøre kunderne ekstra tørstige. Lille vidste disse saloonholdere, at de var på en så enorm smagsfølelse! Med Oktoberfest i horisonten besluttede jeg at lege med denne kombination og lave en super velsmagende dessert med Guinness og kringler. Saltet is bliver mere og mere populær, så jeg vidste, at jeg måske skulle vinde. Og min Guinness Ice Cream i Pretzel Cups var faktisk en større succes, end jeg havde forestillet mig. Jeg serverede disse en aften efter middagen med nogle venner, og de var et kæmpe hit. Isen i sig selv er fantastisk, men når du serverer den sådan og tager en bid med alle elementerne, er det en dessert, der er værd at enhver 5 stjerne restaurant.


Se videoen: Guinness Ice Cream Recipe (Januar 2021).