Nye opskrifter

Tre dessert pinwheels

Tre dessert pinwheels

Tre fantastiske desserthjul ved hjælp af en række fyld.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

3/4

kop Nutella® (opdelt i 1/4 kopper)

1/2

kop jordnøddesmør (opdelt i 1/4 kopper)

1

stor appelsin, bare skille

6

store jordbær, tynde i skiver

Skjul billeder

 • 1

  Læg tortilla på en ren overflade. Tilsæt 1/4 kop jordnøddesmør eller flødeost. Spred første påfyldning tyndt over tortilla.

 • 2

  Tilsæt derefter et lag Nutella ™ (1/4 kop). Spred tyndt.

 • 3

  Tilføj ønsket påfyldning: Chilipulver og appelsinskal passer godt sammen med jordnøddesmør og nutella. Jordbær passer godt sammen med flødeost og Nutella ™ .Rul tortilla tæt op, men ikke så tæt, at lagene sprøjter ud.

 • 4

  Skær tortillaen i 8 stykker og kassér (spis) enderne. Du skal ende med 6 stykker fra hver tortilla.

 • 5

  Hvis du vil lave dem på forhånd, skal du køle dem hele og skære dem lige inden servering.

 • 6

  Pynt chili pulver pinwheels med ekstra chili pulver og orange skive pinwheels med mere appelsinskal.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Da jeg var barn, lavede min mor mig disse specielle bakker kaldet "alt plader" i weekenden. Som du måske gætter på, var pladerne en enorm bunke med oste, grøntsager og dips. De var bogstaveligt talt en smule af alt. Efterhånden er jeg ret sikker på, at hun brugte mig som et vakuum til rester. Midtpunktet i disse "alt-plader" var næsten altid en slags pinwheel. Min mor var temmelig kreativ med hensyn til, hvad hun kunne lag inde i en tortilla og rulle op. Disse desserthjul er en hyldest til de alt plader, som jeg elskede så meget at vokse op. Til dette indlæg lavede jeg tre forskellige slags desserthjul. Alle smager meget forskellige, selvom de har mindst en ingrediens til fælles.
 • Jeg brugte jordnøddesmør, flødeost, appelsinskal, jordbær og chilipulver. Åh og masser af chokoladehasselnøddespredning, fordi det bare passer godt til alt. Når det kommer til at lave et godt pinhjul, er nøglen at ikke bruge for meget fyld. Lidt går langt. Jeg bruger omkring en fjerdedel kop jordnøddesmør (eller flødeost) til en hel tortilla. Og den samme mængde chokoladespredning. Ideen er at have et meget tyndt lag af hver ingrediens. Hvis det er for tykt, sprøjter fyldet ud overalt, når du prøver at skære det. Når det kommer til variationer, er mulighederne virkelig uendelige. Her er tre af mine favoritter, som jeg har eksperimenteret med.
 • Chilipulver er en salte ingrediens, men det fungerer rigtig godt med chokolade. Det er faktisk en meget subtil smag i pinwheel, fordi de andre lag er så intense, men jeg kan virkelig godt lide det.
 • Enhver slags citrusskal er altid sjovt at sætte i et pinhjul som dette. Hvad der er pænt ved skallen er, at det ikke tager meget plads, men leverer stort i smagsafdelingen! Jeg brugte appelsinskal til denne variation, som passer utroligt godt til både jordnøddesmør og chokoladesmag. Bare sørg for kun at fjerne det ydre lag. Grav ikke ned til den hvide del (pith).
 • Til jordbæren skiftede jeg basislaget til flødeost i stedet for jordnøddesmør. Jordbær er en temmelig let smag, så flødeosten fungerer bare bedre. Bare for at bumpe smagen lidt mere støvede jeg mine chilipulver med lidt ekstra krydderi og slog mine orange pinwheels med noget frisk zest. I cirka ti minutter med arbejde, disse smager ret fremragende. Jeg tror, ​​børn vil elske disse (ja, måske ikke chilipulveret), men ærligt talt elskede jeg også disse. De er perfekte til en hurtig dessert, og du kan bare skære et pinhjul eller to af hovedrullen og opbevare resten til senere!

Se videoen: Jello gelatin, jello cake, recipes, jelly, eating, desserts, pool, shots, pinwheels - how to make (September 2020).